FB pixel
Kategóriák

Olívaolaj

Az olívaolaj az olívabogyó terméséből préseléssel készült olaj, amit ezután minőség szerint osztályoznak.

Bezár
0Ft / db
2180Ft
2180 Ft/db
Egységár: 8720 Ft/liter
db
- +
Bezár
0Ft / db
3880Ft
Bezár
0Ft / db
2680Ft
2680 Ft/db
Egységár: 5360 Ft/liter
db
- +
Bezár
0Ft / db
3280Ft
3280 Ft/db
Egységár: 6560 Ft/liter
db
- +
Bezár
0Ft / db
2580Ft
2580 Ft/db
Egységár: 10320 Ft/liter
db
- +
Bezár
0Ft / db
2580Ft
2580 Ft/db
Egységár: 10320 Ft/liter
db
- +
Bezár
0Ft / db
2580Ft
2580 Ft/db
Egységár: 10320 Ft/liter
db
- +
Bezár
0Ft / db
3080Ft
3080 Ft/db
Egységár: 6160 Ft/liter
db
- +

    Az olívaolajok kapcsán alapvetően mindenkinek szinte elsőre az egészséges táplálkozás jut az eszébe, hiszen fogyasztásával többek között csökkenthetjük a koleszterin szintünket, segíti az emésztésünket, hatásos ellenszere lehet a csontritkulásnak, megelőzheti a szív és érrendszeri betegségek kialakulását, és jót tesz a bőrünknek is.

    A sajtolási technikával készült olajok között megkülönböztetünk extra szűz, szűz olívaolajat, és sima vagy finomított “pogácsa” olívaolajat. Az extra szűz olívaolaj az első préselésből származik, a szűz olívaolaj a másodikból és harmadikból, az olívaolaj pedig a negyedikből, úgynevezett “pogácsából”készül (a pogácsa za, ami megmarad az extra szűz vagy szűz olaj sajtolása után). Utóbbinál már plusz hőhatást és egyéb kezelést is alkalmaznak.

    Konyhai felhasználásuk igen színes, saláták kedvelt hozzávalói, tésztákhoz is finomak, szószokba is tehetjük, krémlevesek és zöldségek ízesítésére is alkalmasak, tehát süthetsz és főzhetsz velük. Tárolni napfénytől elzárva hűvös helyen érdemes őket.

    Legújabb Termékeink

    Összes megtekintése
    Bezár
    0Ft / db
    640Ft
    Bezár
    0Ft / db
    3080Ft
    3080 Ft/db
    Egységár: 6160 Ft/liter
    db
    - +
    Bezár
    0Ft / db
    980Ft
    Bezár
    0Ft / kg
    3800Ft
    3800 Ft/kg
     
    kg
    - +
    dkg
    - +