FB pixel
Kategóriák

Extra szűz olívaolaj

Az extra szűz olívaolaj az olívaolajok között a legértékesebb, hiszen elkészítéséhez nagyon szigorú előírásokat kell betartani, beltartalmi értékei és íze így emeli a többi olívaolaj fölé.

Bezár
0Ft / db
2180Ft
2180 Ft/db
Egységár: 8720 Ft/liter
db
- +
Bezár
0Ft / db
3280Ft
3280 Ft/db
Egységár: 6560 Ft/liter
db
- +
Bezár
0Ft / db
3080Ft
3080 Ft/db
Egységár: 6160 Ft/liter
db
- +

  Az extra szűz olívaolaj az egyetlen olaj féle, amihez friss gyümölcsöt használnak. És igen, lehet hogy meglepő, de az olajbogyó valójában gyümölcs! Mint ahogy az is, hogy az olajbogyó vagy az olívabogyó között semmi különbség nincs, szóval nem tudod őket összekeverni. A friss olajbogyót frissen és kézzel szüretelik, majd szemenként átválogatják, és maximum egy napon belül fel is dolgozzák. A feldolgozás pedig azt jelenti, hogy mechanikai úton hidegsajtolással préselik a bogyókat, majd az így kapott olajat csak ülepítik, és nem szűrik. A gondos elkészítésnek és mindenféle vegyi és adalkémentességnek köszönhetően megőrzi a teljes vitamintartalmát, és így marad telített zsírsavakban is gazdag.

  Az extra szűz olívaolaj tehát megőrzi az olívabogyó beltartalmi értékeit, tele van antioxidánsokkal, jót tesz a koleszterinszintnek, védi a májat, segíti az emésztést, és még sorolhatnánk pozitív hatásait.

  A konyhában pedig szintén brillíroz! Önmagában, salátára locsolva képes bármilyen zöldséget feldobni. Tartósíthatunk is vele, de fűszerként is használhatjuk, ha a fogásokhoz adjuk. És istenien passzolnak hozzá a fűszerek, különösen a friss zöldfűszerek.

  Legújabb Termékeink

  Összes megtekintése
  Bezár
  0Ft / db
  880Ft
  880 Ft/db
  Egységár: 3520 Ft/kg
  db
  - +
  Bezár
  0Ft / db
  1080Ft
  1080 Ft/db
  Egységár: 6000 Ft/kg
  db
  - +