FB pixel
Kategóriák

Extra szűz olívaolaj

Az extra szűz olívaolaj az olívaolajok között a legértékesebb, hiszen elkészítéséhez nagyon szigorú előírásokat kell betartani, beltartalmi értékei és íze így emeli a többi olívaolaj fölé.

Bezár
0 Ft / db
4490Ft
4490 Ft/db
Egységár: 8980 Ft/liter
db
- +
Bezár
Extraszűz olívaolaj Sparta 250 ml Részletek
Készlethiány
0 Ft / db
2380Ft
Bezár
Extraszűz olívaolaj Sparta 500 ml Részletek
Készlethiány
0 Ft / db
5480Ft
Bezár
Extraszűz olívaolaj Pietro Coricelli 500 ml Részletek
Készlethiány
0 Ft / db
3080Ft

  Az extra szűz olívaolaj az egyetlen olaj féle, amihez friss gyümölcsöt használnak. És igen, lehet hogy meglepő, de az olajbogyó valójában gyümölcs! Mint ahogy az is, hogy az olajbogyó vagy az olívabogyó között semmi különbség nincs, szóval nem tudod őket összekeverni. A friss olajbogyót frissen és kézzel szüretelik, majd szemenként átválogatják, és maximum egy napon belül fel is dolgozzák. A feldolgozás pedig azt jelenti, hogy mechanikai úton hidegsajtolással préselik a bogyókat, majd az így kapott olajat csak ülepítik, és nem szűrik. A gondos elkészítésnek és mindenféle vegyi és adalkémentességnek köszönhetően megőrzi a teljes vitamintartalmát, és így marad telített zsírsavakban is gazdag.

  Az extra szűz olívaolaj tehát megőrzi az olívabogyó beltartalmi értékeit, tele van antioxidánsokkal, jót tesz a koleszterinszintnek, védi a májat, segíti az emésztést, és még sorolhatnánk pozitív hatásait.

  A konyhában pedig szintén brillíroz! Önmagában, salátára locsolva képes bármilyen zöldséget feldobni. Tartósíthatunk is vele, de fűszerként is használhatjuk, ha a fogásokhoz adjuk. És istenien passzolnak hozzá a fűszerek, különösen a friss zöldfűszerek.

  Legújabb Termékeink

  Összes megtekintése
  Bezár
  0 Ft / db
  1980Ft
  1980 Ft/db
  Egységár: 39600 Ft/kg
  db
  - +
  Bezár
  0 Ft / db
  1580Ft
  1580 Ft/db
  Egységár: 6870 Ft/kg
  db
  - +
  Bezár
  0 Ft / db
  4980Ft
  4980 Ft/db
  Egységár: 13100 Ft/kg
  db
  - +