FB pixel
Kategóriák

Tápióka puding meggylekvárral

Elkészítési idő: 25 perc  
Nehézségi szint: Könnyű  
Hány főre: 4  


Elkészítés:

  1. A tápióka gyöngyöt tedd fel főzni a vízben. Sózd meg, és főzd alacsony lángon néhány percig, amíg a gyöngyök átlátszóak nem lesznek. Add hozzá a cukrot vagy édesítőt, és öntsd fel a mandulatejjel.
  2. Főzd tovább addig, amíg be nem sűrűsödik. Kanalazd pohárba, és hagyd kihűlni. A tetejére kanalazz 2-2 evőkanál meggylekvárt, és díszítsd friss meggyszemekkel.

Jó étvágyat!


Recept a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!
Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu

Hozzávalók

Ajánlott Termékeink

Bezár
0 Ft / db
1380Ft
1380 Ft/db
Egységár: 3450 Ft/kg
db
- +