Tápióka puding meggylekvárral
Elkészítési idő: 25 perc
Nehézségi szint: Könnyű
Hány főre: 4
Elkészítés:
- A tápióka gyöngyöt tedd fel főzni a vízben. Sózd meg, és főzd alacsony lángon néhány percig, amíg a gyöngyök átlátszóak nem lesznek. Add hozzá a cukrot vagy édesítőt, és öntsd fel a mandulatejjel.
- Főzd tovább addig, amíg be nem sűrűsödik. Kanalazd pohárba, és hagyd kihűlni. A tetejére kanalazz 2-2 evőkanál meggylekvárt, és díszítsd friss meggyszemekkel.
Jó étvágyat!
Recept a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!
Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu
Hozzávalók
- 100 g tápióka gyöngy
- 400 ml víz
- 300 ml mandulatej
- 2-3 ek cukor, vagy édesítő ízlés szerint
- 1 csipet só
- a tetejére meggylekvár
Ajánlott Termékeink
Bezár
Bezár
0 Ft / db
1880Ft