FB pixel
Kategóriák

Tagliatelle kapribogyós-olívabogyós aszalt paradicsommal

Elkészítési idő: 20 perc  
Nehézségi szint: Könnyű  
Hány főre: 2  

Egy üveg ebből a jóféle aszalt paradicsomból - ami olívabogyóval és kapribogyóval van megspékelve, és pillanatok alatt könyhatündérré avanzsáltálhatsz! Hidd el, nem túlzás! Már csak egy csomag finom olasz tésztára - meg pár egyszerű hozzávalóra van szükséged, és meg is történt a varázslat!

Húsz perc alatt olyan tésztás étel kerül az asztalra, hogy ... de tudod mit? Próbáld ki! 🙂

Ja, és a legfontosabb: mindig tarts otthon ebből a kapribogyós, olívabogyós aszaltparadicsom-ból, meg persze tésztád is mindig legyen mellé! Meglátod, sokszor fogja menteni az estéd! 

 Tagliatelle kapribogyós-olívabogyós aszalt paradicsommal

Elkészítése:

  1. A tésztát főzd meg a csomagoláson szereplő utasítás szerint.
  2. Közben tedd aprítóba a teljes kisüveg olajos, kapris-olívabogyós aszaltparadicsomot az olajjal együtt, majd add hozzá a fokhagymát, a citrom héját, a frissen facsart citromot, és a bazsalikomot is. Sózd ízlés szerint. Turmixold apróra, de nem túl krémesre. Egy jó kis intenzív "pesztót" kapsz :) Ha szereted lágyabban, akkor ízlés szerint tegyél hozzá tejszínt, és keverd össze a pesztóval.
  3. A tésztát szűrd le, forgasd össze előbb a reszelt parmezánnal, majd a "pesztóval" is.
  4. Pirított fenyőmaggal, és friss bazsalikom levelekkel megszórva tálald.

Jó étvágyat! ☺️


Receptek a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!
Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu

Hozzávalók

Ajánlott Termékeink

Bezár
0 Ft / db
880Ft
880 Ft/db
Egységár: 1760 Ft/kg
db
- +
Bezár
Bezár
0 Ft / db
890Ft
Bezár
0 Ft / kg
19800Ft
19800 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +