Magvas uborkasaláta
Elkészítési idő: 10 perc
Nehézségi szint: Könnyű
Hány főre: 2
Elkészítés:
- A salátákat és a kígyóuborkát mosd meg, csepegtesd le.
- Az uborkából egy krumplipucoló segítségével vágj hosszúkás szeleteket.
- A zöldségeket, a mogyorót, a diót és a tökmagot keverd össze egy nagyobb salátás tálban.
- Fűszerezd, add hozzá a citrom levét és héját, az olajat, majd ismét alaposan forgasd össze.
Jó étvágyat!
Recept a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!
Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu
Hozzávalók
- 1 db 1 közepes kígyóuborka
- 3-4 marék zöldsaláta (rukkola, bébi spenót, madársalata...)
- 1 db citrom héja és leve
- 1 ek extra szűz olívaolaj
- 1 tk só
- ½ tk frissen őrölt bors
- pörkölt sós mogyoró
- tökmag
- dióbél
Ajánlott Termékeink
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár