FB pixel
Kategóriák

Kókuszos fagyi magvakkal

Elkészítési idő: 15 perc (+ a fagyasztás)  
Nehézségi szint: Könnyű  

Tudod hogyan lesz a fagyi még finomabb? Ha a krémes és kókuszos olvadozó csodához magvakat adsz!

Kókuszos fagyi magvakkal

Elkészítés:

  1. A kókuszkrémet robotgéppel enyhén verd fel, add hozzá a kókusztejet, a cukrot vagy az édesítőt, és a vanília kikapart magját. Ha van fagyigéped, tölts bele, és járj el a használatának megfelelően. Majd tedd dobozba, kanalazz a tetejére eper lekvárt.
  2. Egy villával óvatosan forgasd bele, és szórd meg a magokkal. Mehet a mélyhűtőbe, hogy teljesen megdermedjen.
  3. Gép nélkül tedd a kókuszos masszát egy dobozba, és óránként keverd át egy villával, hogy ne képződjenek benne nagyobb jégkristályok. Ha már kellően megszilárdult, forgasd bele a lekvárt, szórd meg a magokkal, és hagyd, hogy teljesen megdermedjen.
  4. Tálald apróra vágott, ropogós magvakkal.

Jó, ha tudod!

A házi fagyi - mivel semmilyen állományjavítót nem tartalmaz - frissen, vagyis aznap a legjobb. Ha nagyon megfagy, érdemes fogyasztás előtt egy turmixgépben újra - krémesre turmixolni, különben nagyon kemény és jeges lesz.

Jó étvágyat!


Recept a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!
Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu

Hozzávalók

Ajánlott Termékeink

Bezár
0 Ft / db
490Ft
490 Ft/db
Egységár: 2450 Ft/liter
db
- +
Bezár
0 Ft / db
800Ft
800 Ft/db
Egységár: 3200 Ft/liter
db
- +
Bezár
0 Ft / kg
8800Ft
8800 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +
Bezár
0 Ft / kg
13800Ft
13800 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +