FB pixel
Kategóriák

Kesudiókrémes granola

Elkészítési idő: 60 perc  
Nehézségi szint: Könnyű  
A házi granola vitathatatlan előnye a készen kapható változatokkal szemben, hogy nemcsak, hogy a kedvenc hozzávalóidat tartalmazhatja, de a még langyos granolát szemezgetni, egyenesen a tepsiből...nna, az a legjobb!

Ebben a változatban a hozzáadott olajat tojásfehérjére cseréltem. Így megmaradt az ismerős, ropogós textúra, de sokkal alacsonyabb kalóriaértékkel párosult. Ha inkább az édesebb változatot kedveled, akkor picit több juharszirupot adj hozzá, kesuvaj helyett pedig választhatod a kedvenc magvajadat is.
 
Kesudiókrémes granola

Elkészítés:

  1. Keverd el a hozzávalókat, és öntsd egy sütőpapírral bélelt, nagy tepsibe. Kb. 0,5 cm vékonyan nyomkodd le a keveréket, és 150 fokos, sütőben, légkeveréssel, 30-40 perc alatt süsd ropogósra.
  2. Hagyd kihűlni a tepsiben, majd törd kedved szerinti kisebb-nagyobb darabokra. Légmentesen záródó üvegben tárold.

Jó étvágyat!


Recept a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!
Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu

Hozzávalók

Ajánlott Termékeink

Bezár
0 Ft / kg
780Ft
780 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +
Bezár
0 Ft / kg
1180Ft
1180 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +
Bezár
0 Ft / kg
6800Ft
6800 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +
Bezár
0 Ft / kg
7400Ft
7400 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +
Bezár
0 Ft / kg
7800Ft
7800 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +
Bezár
0 Ft / db
2880Ft
2880 Ft/db
Egységár: 19200 Ft/kg
db
- +
Bezár
0 Ft / db
2280Ft
2280 Ft/db
Egységár: 11400 Ft/kg
db
- +