FB pixel
Kategóriák

Házi pisztáciakrém

Elkészítési idő: 30 perc  
Nehézségi szint: Könnyű  

A pisztáciakrém igazi különlegesség, mégis meglepően egyszerűen elkészíthető. Nem kell hozzá sem bonyolult technika, sem hosszú órák a konyhában: pár perc alatt varázsolhatsz belőle selymes, krémes, gazdag ízű krémet, amely bármely desszertet vagy süteményt ünnepivé varázsol. Töltheted süteményekbe, rétegezheted pohárkrémekbe, de akár még fagylaltot is készíthetsz vele.

Ez a recept megmutatja, hogy a pisztácia nemcsak különleges alapanyag, hanem egy sokoldalú kincs, amely minden falatban a luxus és az egyszerűség tökéletes találkozását kínálja.

Elkészítés:

  1. A pisztáciát sütőben, alacsony fokozaton pirítsd meg. Egy textilben - amennyire tudod - dörzsöld le a héját, majd tedd át nagy teljesítményű aprítóba. Néhány perc alatt daráld krémesre, közben többször állítsd le a gépet, és szedd le az aprító falára tapadt magokat, hogy finom krémes legyen a végeredmény.
  2. Ízlés szerint ízesítheted sóval.

Jó étvágyat! ☺️


Receptek a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!
Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu

Hozzávalók

Ajánlott Termékeink

Bezár
0 Ft / kg
22900Ft
22900 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +