FB pixel
Kategóriák

Fehércsokis pisztáciakrém

Elkészítési idő: 25 perc (+ 1 óra hűtés)  
Nehézségi szint: Könnyű  

Fehércsokis pisztáciakrém

Elkészítés:

  1. Dobd lobogó vízbe a pisztáciát, főzd 4 percet. Tedd egy textilbe, és amennyire tudod, dörzsöld le róla a héjat. Ami nem jött le elsőre, azt szedegesd le egyenként. A lényeg, hogy ne maradjon rajta, mert elszínezi a krémet.
  2. Tedd aprítóba a pisztáciát, a tej felét, és a porcukrot, és darabold krémesre. Ez 2-3 percet vesz igénybe, közben többször állítsd le a gépet, és egy spatulával szedd le az oldalára tapadt magokat.
  3. A maradék tejet tedd lábosba, add hozzá a fehércsokit és a vajat, és alacsony lángon olvaszd meg. Tedd ezt is az aprítóba a pisztáciához, és további 1-2 perc alatt készíts belőle krémet.
  4. Kb. 1 órára tedd hűtőbe, hogy kihűljön.

Jó étvágyat!


Recept a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!
Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu

Hozzávalók

Ajánlott Termékeink

Bezár
0 Ft / kg
16800Ft
16800 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +
Bezár
0 Ft / kg
9980Ft
9980 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +