Csokiba forgatott, áfonyával töltött málna
Elkészítési idő: 20 perc (1 óra hűtés)
Nehézségi szint: Könnyű
Ez az az édesség, ami sokkal hamarabb elfogy, mint ahogy elkészül… Joggal kérdezheted, hogy akkor minek vacakolni vele? Miért nem dobsz be a szádba pár szem málnát és áfonyát, egy kocka csokival együtt? A válasz egyszerű: mert ez egészen más. 😉
A roppanós csokiban a lágy, és lédús málna szinte szétrobban a szádban, a közepén az áfonya pedig az igazi meglepetés. Szóval igen, macera, meg pepecs, és még hűlnie is kell… de ahhh… nagyon jó!
Elkészítés:
- Az áfonyát óvatosan tuszkold bele a málnába.
- A csokit olvaszd fel, és forgasd meg benne a töltött szemeket. Tedd sütőpapírra, és mehet a hűtőbe kb. 1 órára, vagy amíg a csoki megdermed. 2-3 nap alatt fogyaszd el.
Jó étvágyat! ☺️
Receptek a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!
Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu
Hozzávalók
- 20 szem nagyszemű málna
- 20 szem kis szemű fekete áfonya
- kb. 100 g tej vagy étcsoki
Ajánlott Termékeink
Bezár