FB pixel
Kategóriák

Csokiba forgatott, áfonyával töltött málna

Elkészítési idő: 20 perc (1 óra hűtés)  
Nehézségi szint: Könnyű  

Ez az az édesség, ami sokkal hamarabb elfogy, mint ahogy elkészül… Joggal kérdezheted, hogy akkor minek vacakolni vele? Miért nem dobsz be a szádba pár szem málnát és áfonyát, egy kocka csokival együtt? A válasz egyszerű: mert ez egészen más. 😉

A roppanós csokiban a lágy, és lédús málna szinte szétrobban a szádban, a közepén az áfonya pedig az igazi meglepetés. Szóval igen, macera, meg pepecs, és még hűlnie is kell… de ahhh… nagyon jó!

Csokiba forgatott, áfonyával töltött málna

Elkészítés:

  1. Az áfonyát óvatosan tuszkold bele a málnába.
  2. A csokit olvaszd fel, és forgasd meg benne a töltött szemeket. Tedd sütőpapírra, és mehet a hűtőbe kb. 1 órára, vagy amíg a csoki megdermed. 2-3 nap alatt fogyaszd el.

Jó étvágyat! ☺️


Receptek a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!

Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu

Hozzávalók
  • 20 szem nagyszemű málna
  • 20 szem kis szemű fekete áfonya
  • kb. 100 g tej vagy étcsoki

Ajánlott Termékeink

Bezár
Belga tejcsokitallér Részletek
Készlethiány
0 Ft / kg
10800Ft
Bezár
0 Ft / kg
12900Ft