Aszalt paradicsomos, kapribogyós, olívabogyós tonhalkrém recept
Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi szint: Könnyű
Hány főre: 2
Az egyik legjobb dolog, ami a tonhalból készülhet: a tonhalkrém! Gyors és egyszerű szendvicskrém, ha változatosságra vágysz!
Elkészítés:
- Az aszalt paradicsomot és bogyókat darabold fel tetszés szerint, forgasd össze a lecsepegtetett tonhallal, és a karikára vágott újhagymával. Ízesítsd néhány csepp citrommal, frissen őrölt borssal, és a chilivel, végül keverd bele a majonézt is.
- Kenyérre, kiflire, zöldségre zseniális, de mártogatósnak is isteni!
Jó étvágyat!
Recept a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!
Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu
Hozzávalók
- 160 g tonhal (sós lében)
- 100 g Aszalt paradicsom olajban olívabogyóval és kapribogyóval
- 1 szál újhagyma
- 1 ek citromlé
- bors
- csipet chili (opcionális)
- 2 ek majonéz (ízlés szerint)
Ajánlott Termékeink
Bezár
0 Ft / db
1280Ft
Bezár