FB pixel
Kategóriák
Kandírozott vörösáfonya

Kandírozott vörösáfonya

kg
- +
dkg
- +
4800Ft / kg
Kosárba teszem!
0 Ft / kg
4800Ft
helyszíni átvétel: 2024-07-20, szombat, 12 órától
várható kiszállítás: 2024-07-23, kedd

Tartalmaz: A, B, C , E vitamin, kalcium, magnézium, kálium, nátrium, vas, cink, mangán, foszfor és béta-karotin. Miért jó? Egészséges, vitamindús, nyomelemekben és antioxidánsokban gazdag, ráadásul ízes, aromás, tulajdonképpen napjaink csodaszerének tekinthető a vörös áfonya. A húgyúti fertőzések - vagy ahogy a köznyelv nevezi: a felfázás - egyik leghatékonyabb ellenszere , a ...

Termék leírása

V-ÁF
Tartalmaz:

A, B, C , E vitamin, kalcium, magnézium, kálium, nátrium, vas, cink, mangán, foszfor és béta-karotin.

 

 

Miért jó?

Egészséges, vitamindús, nyomelemekben és antioxidánsokban gazdag, ráadásul ízes, aromás, tulajdonképpen napjaink csodaszerének tekinthető a vörös áfonya.

A húgyúti fertőzések - vagy ahogy a köznyelv nevezi: a felfázás - egyik leghatékonyabb ellenszere , a szájüregben és húgyutakon fellelhető baktériumok ellen igen hatékony a benne lévő baktériumölő proantocianidin. Ez a hatóanyag képes megakadályozni a hólyaghurut kialakulásáért is felelős E-coli baktériumok megtelepedését a húgyhólyagban és a húgycsőben.A proantocianidin a fogíny különféle fertőzései, a gyomorfekély és a gyomorfertőzések kialakulása esetében is hatásos segítség.

Magas antioxidáns tartalma erősíti az immunrendszert, csökkenti az infarktus lehetőségét és egyben jó érvédő is, javítja az erek rugalmasságát, sejtregeneráló, méregtelenítő, baktérium, vírus és gombaellenes, akadályozza a szervezetben a kőképződést, a gyulladásos és daganatos megbetegedések kialakulását, így kiemelkedő a betegségmegelőző hatása. Emellett hozzájárulhat bizonyos krónikus betegségek megelőzéséhez, mint az érelmeszesedés, a koleszterin lerakódás, különféle bőrproblémák kialakulása, a daganatok keletkezése és a memóriazavar.

A vörös áfonya hatása megkérdőjelezhetetlen túlsúly, magas vércukor, érelmeszesedés és érrendszeri betegségek, valamint magas vérnyomás esetén.

 

 

Felhasználási ötletek:

A vörös áfonya az egyik legkedveltebb és legtöbbféleképpen felhasznált aszalt gyümölcs. Tehetjük süteménybe, desszertbe, gyümölcskenyérbe, salátába, müzlibe, joghurtba és még sok mindenbe. Nagyon jó alternatívája a mazsolának, húsokhoz is sokféleképpen felhasználhatjuk.

 

 

Fontos:

A kandírozott gyümölcsök cukor hozzáadásával készülnek, fogyasztása cukorbetegek számára nem, vagy csak minimális mennyiségben ajánlott!

 

 

Összetevők és allergén információk

Vörösáfonya, cukor, növényi olaj (napraforgó olaj).

A termék származási helye

USA

Tápanyagtartalom 100g termékben

Energia:
344 kcal
1460 kJ
Zsír:
1,2 g
- amelyből telített zsírsavak:
0,1 g
Szénhidrát:
80,6 g
- amelyből cukrok:
67 g
Fehérje:
0,2 g
Só:
0,2 g

Ajánlott Termékeink

Bezár
0 Ft / kg
5480Ft
5480 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +
Bezár
0 Ft / kg
4400Ft
4400 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +
Bezár
0 Ft / kg
5400Ft
5400 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +
Bezár
0 Ft / kg
3800Ft
3800 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +