FB pixel
Kategóriák

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek:

Helyszíni árufelvétel esetén (Budapest, 9.kerület, Vámház krt. 1-3, Nagyvásárcsarnok - C III/4es és 5ös boltok) készpénzzel és bankkártyával lehet fizetni, vagy előre online bankkártyával a weboldalon, a megrendelés leadásakor.

Futáros kiszállításnál (országos) van lehetőség a weboldalon online bankkártyás fizetésre, illetve a futárnál utánvétes, készpénzes fizetésre.

Biciklis futáros kiszállításánál (a boltunk közvetlen környezetében érhető el) készpénzzel és bankkártyával lehet fizetni a futárnál, vagy előre online bankkártyával a weboldalon, a megrendelés leadásakor.

----------------------------------------

ONLINE-BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A WEBOLDALON

Az online-bankkártyás fizetés lehetőségét a Barion Payment Zrt. (röviden: BARION) adja a saját weboldalán.

Menete röviden:

A megrendelés leadásakor a magosbolt.hu átvezet a Barin oldalára. Itt meg kell adnod a bankkártya adatait, a dátumot, a CVC kódot és egy működő e-mail címet.

Ha a kártyaadatok megfelelőek, és a bankszámlán a megfelelő összeg rendelkezésre áll, a fizetés sikeresen lezajlik. A megadott időkereten belül többször is lehet próbálkozni.

Sikeres tranzakciót követően lehetőség van regisztrációra, így legközelebb az eltárolt bankkártya adatokkal már könnyebben lehet fizetni, de ez nem kötelező.

Hibás kártyaadat megadása esetén hibaüzenet jön, sikertelen fizetés esetén a Barion visszairányít az oldalunkra, (ebben az esetben további tájékoztatást a kártyaszolgáltató bankja tud nyújtani)

 Sikeres fizetés esetén a Barion saját honlapján feltünteti a sikeres fizetés tényét, és vissza navigál a magosbolt.hu-ra.

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A BOLTBAN ÉS BICIKLIS FUTÁRNÁL KÁRTYALEOLVASÓ TERMINÁLLAL

A bankkártyás fizetés lehetőségét a B-Payment Zrt. (röviden: BORGUN) adja

A vásárlás vételára kiegyenlíthető hagyományos, érintő kártyás és telefonos fizetéssel is.

A terminál a következő típusú bankkártya elfogadásokat támogatja: MasterCard, Maestro, Visa.

-----------------

A webshop teljes, részletes ÁSZF leírása ITT található.