Kiszállítások és csomagátvételek időpontjainak alakulása az ünnepek előtt - között és utána!


 

 

 


 A bolt nyitvatartása az ünnepek alatt!


 

FUTÁROS KISZÁLLÍTÁS esetén az ünnepek előtt - alatt és utána a következőképpen alakulnak a kézbesítések:

AMIT MI AJÁNLUNK

- Szerintünk biztonsággal a december 17-én (csütörtökön) 17 óráig leadott rendelésed kaphatod biztosan kézbe karácsony előtt a futárszolgálatok. December 18-án (pénteken) átadjuk a csomagod futárszolgálatnak, így az első kézbesítési nap: december 21. (hétfő) Sajnos előfordulhatnak csúszások, ilyenkor remélhetőleg még december 22-én (kedden) és december 23-án (szerdán) biztosan kézbesítik a csomagot. (december 24-én már nincs kézbesítés) Nemrég váltottunk a Gls-re annak reményében, hogy ők a legjobbak kishazánkban, és eddig nem csalódtunk bennük!

 

- A hivatalos utolsó karácsony előtti kézbesítési nap, a december 23. (szerda), ehhez december 21-én (hétfőn) 17 óráig kell leadnod a rendelésed.

Kérjük, hogy a csúszásokkal számoljatok! Az ünnepek miatt, (és most a Covid miatt főleg) nagyon sok a futáros kiszállítás, sajnos benne van a pakliban az is, hogy a futárok a sok csomag miatt a jelzett kiszállítási napon már nem érnek oda az utolsó címekre.

 


HA BIZTONSÁGGAL SZERETNÉD MEGKAPNI A CSOMAGOD, AKKOR NE HAGYD AZ UTOLSÓ PILLANATRA A RENDELÉST!


 

- A december 22-én (kedden) 17 óráig leadott rendelésed december 23-án (szerdán) még felveszi a futárszolgálat, de azt már csak dec. 28-án (hétfőn) kézbesíti.

- A december 23-án (szerdán) 17 óráig leadott rendeléseket december 28-án (hétfőn, a Karácsonyi ünnepek utáni első munkanapon) veszi fel a futárszolgálat, és december 29-én (kedden) kézbesíti.

- A december 23-án (szerdán) 17 óra után után leadott rendeléseket legkorábban december 28-án (hétfőn, a Karácsonyi ünnepek utáni első munkanapon) dolgozzuk fel, december 29-én (kedden) adjuk át a futárszolgálatnak, és ez a csomag még december 30-án (szerdán) átadásra kerül.

már csak január 2-án (csütörtökön, az Újév utáni első munkanapon) lesz kézbesítve.

TEHÁT EBBEN AZ ÉVBEN DECEMBER 28-ig (17óráig) TUDSZ MÉG ÚGY RENDELNI, HOGY A MENETREND SZERINTI SZÁLLÍTÁS SZERINT  SZILVESZTER ELŐTT MEGKAPD A CSOMAGOD!


 

A december 29 (kedd) 17 óráig leadott rendelések még december 30-án (szerdán) átadásra kerülnek a futárszolgálatnál, de legkorábban már csak január 4-én (hétfőn, az újév utáni első munkanapon) lesznek kézbesítve.

A december 30-án (szerdán), 17 óráig leadott rendeléseket legkorábban január 4-én (hétfőn) adjuk át a futárszolgálatnak, és január 5-én (kedden) kerül kézbesítésre.

A december 30 (szerda) 17 óra után beérkező rendeléseket legkorábban január 4-én (hétfőn, az újévi ünnep utáni első munkanapon) dolgozzuk fel, január 5-én (kedden) adjuk át a futárszolgálatnak, és ez  január 6-án (szerdán) kerül átadásra.

Utána már helyreáll a megszokott rend :-)


 

A HELYSZÍNI, SZEMÉLYES ÁTVÉTELŰ CSOMAGOKNÁL jóval egyszerűbb a helyzet, az adott napon (dátumon), az éjfél előtt beérkezett rendelések mindig átvehetőek a következő munkanapon. (Tehát az esetlegesen éjfél után leadott rendeléseket a dátum szerinti következő munkanapra készítjük össze átvételre!)

ITT FONTOS MÉG, hogy december 20-án (vasárnap) is nyitva vagyunk, tehát az előző nap (december 19, szombaton) leadott rendelések is átvehetőek!

December 27-én (vasárnap) zárva vagyunk!

 

AMIKOR A BOLT ZÁRVA TART:

- december 25 - péntek

- december 26 - szombat

- december 27 -vasárnap

- január 1 - péntek

 


FONTOS MÉG! - hogy a rendeléseket a rendszer bármikor, 0-24h-ban fogadja, az ünnepi munkarendünk csak azok feldolgozását érinti


 

A BOLT TELJES ÜNNEPI NYITVATARTÁSA:
Menetrend szerinti nyitvatartás: december 19. - szombatig 

- december 20. - vasárnap: 7.30-tól - 13-ig

- december 21. - hétfő: 6.30-tól - 17-ig

- december 22. - kedd: 6.30-tól - 18-ig

- december 23. - szerda: 6.30-tól - 18-ig

- december 24. - csütörtök: 6.30-tól - 13-ig

- december 25. - péntek: ZÁRVA

- december 26. - szombat: ZÁRVA

- december 27. - vasárnap: ZÁRVA

- december 28. - hétfő: 6.30-tól - 17-ig

- december 29. - kedd: 6.30-tól - 18-ig

- december 30. - szerda: 6.30-tól - 18-ig

- december 31. - csütörtök: 6.30-tól - 13-ig

- január 1. - péntek: ZÁRVA

- január 2. - szombat: 6.30-tól - 15-ig

- január 3. - vasárnap: ZÁRVA

- január 4 - hétfőtől visszaáll a menetrendszeri nyitvatartás


Ha bármilyen kérdésed lenne a témával kapcsolatban, keress bátran bármelyik elérhetőségünkön!

Áldott karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kíván Mindenkinek a MagosboltCsapat!

 

Copyright 2021 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez