Inka Sweet STEVIA 125gr.

Kedvezőbb ár!
2480 Ft / db (2980 Ft / db)
Egységár: 19840 Ft / kg
2480 Ft / db
(2980 Ft / db)
Egységár: 19840 Ft / kg
+    Kosárba    -

Inka Sweet STEVIA 125gr.


Stevia - természetes édesítés felsőfokon!

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a Stevia egy igazi csodaszer! 

Miért? 

Mert nem csak egy szuper, természetes édesítőszer, hanem egyben egy Dél-Amerikai gyógynövény is, ami táplálja és tisztítja is a tested.

Már az inkák is tudták ezt, hiszen rendszeresen használták édesítésre, és gyógyászati célokra is.

Lássuk kicsit bővebben!

Mi is pontosan a stevia?

A stevia (kevésbé ismert magyar nevén: jázminpakóca) leveléből már évszázadok óta készítenek édesítőszert. Négyszer édesebb a cukornál, glikémiás indexe pedig NULLA! Utóbbi azért fontos, mert a cukorbetegek is használhatják.

Fontos, hogy 2010 óta az FDA (az Amerikai Egyesült Államok gyógyszereket és élelmiszereket bevizsgáló szervezete) élelmiszer adalékanyagként is engedélyezte a használatát, mert nemcsak hogy nem káros a szervezetre, hanem mérsékelt használata kifejezetten jótékony hatású. 

  • segít szabályozni a vércukorszintet
  • magas az ásványi elem és nyomelem tartalma
  • magas az antioxidáns tartalma
  • segíti az anyagcserét és a immunrendszer működését

Mitől más az Inka Sweet Stevia, mint a többi stevia?

Egyedi összetételét komoly, 5 éves kutatómunkával kísérletezték ki Peruban, a stevia növény őshazájában, egy mikrobiológiai laboratóriumban.

Ennek eredményeképpen az Inka Sweet Stevia egy 100%ban tiszta, természetes édesítőszer. Tehát szemben a jelenleg legtöbb itthon beszerezhető stevia termékkel, nem tartalmaz semmilyen más édesítőszert vagy adalékanyagot.

Használata

  • A fentebb leírt információk is mutatják, hogy a stevia akár gyógynövényként használva is megállná a helyét, mégis elsősorban édesítés céljából használjuk.
  • Használhatjuk egyaránt sütésre és főzésre is, édes hatóanyaga 198 Celsius fokig nem bomlik le. De nagyon jól működik sütés nélküli süteményekhez és desszertekhez is, ahogy italok édesítésére is kiváló.  

 

Copyright 2020 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez