❗️AKCIÓ: XILIT, ERITRIT, PEKTIN❗️


❗️ FŐZZ BE LEKVÁRT CUKOR NÉLKÜL ❗️


https://magosbolt.hu/lst/85/Termeszetes-edesitoszerek/


Cukor nélkül szeretnél lekvárt befőzni? Használj Xilitet, és Eritritet!

Ha jó csinálod, majdnem ugyanolyan finomat készíthetsz, mint a nagyi lekvárja. Cukor nélkül? Igen, lehet. Lehet, hogy egy kicsit másabb lesz, de attól miért ne lehetne finom? És ha arra gondolsz, hogy tettél valamit az egészségedért, szerintem nem rossz kompromisszum.

Fontos! nem akarok senkit ebben a témában győzködni...
De, akit érdekel, annak szívesen elmondom, hogy amíg a kristály cukor glikémiás indexe 70!, addig pl. a xilitnek 7, és az eritritnek 0,2. Szerintem nem mindegy.

Ha magas a cukrod, és figyelned kell erre, vagy egyszerűen csak az egészséges táplálkozás híve vagy, próbáld ki a lekvár készítést xilittel, vagy eritrittel (személyes tipp: a xilit jobban hasonlít a cukor ízéhez... )

 

 

 

TUDTAD

A magasabb víztartalmú gyümölcsöknek alacsonyabb a saját pektintartalmuk, ezért folyósabb lesz a lekvár belőlük.

Mivel a pektin zselésít, segíthet neked abban, hogy a segítségével olyan állagúra készítsd a lekvárod, ahogy te szereted.

 

https://magosbolt.hu/lst/85/Termeszetes-edesitoszerek/

Copyright 2020 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez