Fővámtéri boltunk és webshopunk továbbra is működik!


 

 

Nehéz idők járnak, és bár napról napra egyre nehezebb, de kitartunk, amíg csak lehet!

Az étel az életben maradás alapfeltétele!

Mivel alapvető élelmiszereket (is) forgalmazunk, sokaknak segíthetünk azzal, hogy továbbra is a megszokott nyitva tartásunk szerint vagyunk nyitva, a webshopban leadott rendeléseket is (eddig 1-2 kivétellel) határidőket betartva tudjuk küldeni!

Működünk, szolgáltatunk! Reméljük így is marad!

Bár nem könnyű, vannak közöttünk családosok, kis gyerekesek, idős szülőkkel, nagyszülőkkel együtt élők, de mindenki vállalja, hogy helytáll ebben a helyzetben is!  Miközben persze, örülünk hogy van munkánk, azért valljuk be, mivel a boltban szép számban megfordultok nálunk, a nagy számok törvénye alapján ezzel azért komoly kockázatot is vállalunk.

Éppen ezért, ha te is jössz/jönni fogsz a boltba vásárolni, kéréssel fordulunk hozzád!

Tisztelet a kivételnek (szerencsére sokan vagytok!), de van aki bele sem gondol, hogy a felelőtlenségével mekkora veszélybe sodor minket és más embertársait.

Kérünk téged! - segíts nekünk, segíts az embertársaidnak, tegyünk meg együtt mindent, amit csak tudunk azért, hogy csökkentsük a vírus terjedésének sebességét és mértékét!!!

Mi is kellően komolyan vesszük a helyzetet, és igyekszünk védeni magunkat, és téged is, mint vásárlót:

- maszkban és kesztyűben szolgálunk ki
- folyamatosan fertőtlenítjük a kezünket. (nem kellemes, a sűrű kézmosástól és az alkoholos fertőtlenítőtől már frankón repedezik a bőr a kezünkön. De ha ez kell ahhoz, hogy védjük magunkat és téged, ezt fogjuk tenni, amíg csak kell!)
- fokozottan betartunk minden higiéniai előírást, fertőtlenítjük a munka eszközeinket, a boltot, és mindent, amit csak tudunk
- mindig figyelmet fordítottunk rá, de most különösképpen figyelünk arra, hogy számonkérjük a beszállítóinkat a megfelelő óvintézkedések betartásáért

Tőled is azt kérjük, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy: amennyire csak lehet, megakadályozzuk a vírus terjedését, hogy védd az embertársaidat, és hogy segíts védeni minket, hogy teljes erőbedobással tudjuk tovább csinálni a dolgunkat, amíg kell, amíg helyre nem áll a világ rendje.
- a legfontosabb: ha beteg vagy, kérünk próbáld megoldani, hogy ne gyere vásárolni, ne menj emberek közé!

Hihetetlen összefogást tapasztalunk mindenhol, ha segítséget kérsz, biztos hogy segít neked valaki bevásárolni, ügyeket intézni!

Ha mégsem tudod megoldani, és betegen kell emberek közé jönnöd, kérjük hogy fokozottan tartsd be az ilyenkor kötelező higiéniás szabályokat!

Természetesen a mostani helyzetre való tekintettel kivétel nélkül, mindenkitől szeretnénk ugyanezt kérni:
- zsebkendőbe tüsszents vagy köhögj, így vigyázz a többi embertársadra, és ránk is, hogy egészségesen, teljes létszámmal tudjuk tenni a dolgunkat
- ha többen vagytok egyszerre a pult előtt, kérjük, hogy tisztes távolságból várd ki, amíg rád kerül a sor, és ki tudunk szolgálni
- egy nagyon fontos és hasznos dolog: Ha tudsz, mindenképpen fizess bankkártyával!

(És javasoljuk, ha tudsz, mindenhol máshol fizess bankkártyával, ahol csak lehetőség van rá!!! Sajnos a pénz nagyon sok kézen megy át, komoly vírushordozó

(És javasoljuk, ha tudsz, mindenhol máshol fizess bankkártyával, ahol csak lehetőség van rá!!! Sajnos a pénz nagyon sok kézen megy át, komoly vírushordozó!)

Köszönjük, ha végigolvastad, és te is megteszel mindent, hogy csökkentsük és lassítsuk a vírus terjedését!

Számíthattok ránk, kitartunk, amíg csak lehet!
A készleteinket is folyamatosan töltjük, ahogy csak tudjuk, amíg csak lehet! Minden szempontból reméljük a legjobbakat!

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

 

Gábor József

ügyvezető

www.magosbolt.hu

Copyright 2020 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez