Kiszállítások és csomagátvételek időpontjainak alakulása az ünnepek előtt - között és utána!


A bolt nyitvatartása az ünnepek alatt!


 

FUTÁROS KISZÁLLÍTÁS esetén az ünnepek előtt - alatt és utána a következőképpen alakulnak a kézbesítések:

- Biztonsággal a december 18-án (szerdán) 17 óráig leadott rendeléseket kézbesítik Karácsony előtt a futárszolgálatok. Első kézbesítési nap: december 19. (csütörtökön), de sajnos előfordulhatnak csúszások, ilyenkor remélhetőleg másnap, 20-án (pénteken) kézbesítik a csomagot.

- A hivatalos utolsó Karácsony előtti kézbesítési nap a december 23. (hétfő), ehhez december 19-én (csütörtökön) 17 óráig kell leadni a rendelést.

Kérjük, hogy a csúszásokkal számoljatok! Az ünnepek miatt nagyon sok a futáros kiszállítás, sajnos benne van a pakliban az is, hogy a futárok a sok csomag miatt a jelzett kiszállítási napon már nem érnek oda az utolsó címekre.


HA BIZTONSÁGGAL SZERETNÉD MEGKAPNI A CSOMAGOD, AKKOR NE HAGYD AZ UTOLSÓ PILLANATRA A RENDELÉST!


 

- A december 20-án (pénteken) 17 óráig leadott rendelést december 23-án (hétfőn) még felveszi a futárszolgálat, de azt már csak dec. 27-én (pénteken) kézbesíti.

- A december 23-án (hétfőn) 17 óráig leadott rendeléseket december 27-én (pénteken, a Karácsonyi ünnepek utáni első munkanapon) veszi fel a futárszolgálat, és december 30-án (hétfőn) kézbesíti.

TEHÁT EBBEN AZ ÉVBEN DECEMBER 23.ÁN (17óráig) TUDSZ MÉG ÚGY RENDELNI, HOGY A MENETREND SZERINTI SZÁLLÍTÁS SZERINT  SZILVESZTER ELŐTT MEGKAPD A CSOMAGOD!


 

A december 23-án (hétfőn) 17 óra után után leadott rendeléseket legkorábban december 27-én (pénteken, a Karácsonyi ünnepek utáni első munkanapon) dolgozzuk fel, december 30-án (hétfőn) adjuk át a futárszolgálatnak, és ez a csomag már csak január 2-án (csütörtökön, az Újév utáni első munkanapon) lesz kézbesítve.

A december 27-én (pénteken), 17 óra után leadott rendeléseket legkorábban december 30-án (hétfőn) dolgozzuk fel, január 2-án (csütörtökön) adjuk át a futárszolgálatnak, és január 3-én (pénteken) kerül kézbesítésre.

Utána már helyreáll a megszokott rend :-)


 

A HELYSZÍNI, SZEMÉLYES ÁTVÉTELŰ CSOMAGOKNÁL jóval egyszerűbb a helyzet, az adott napon (dátumon), az éjfél előtt beérkezett rendelések mindig átvehetőek a következő munkanapon. (Tehát az esetlegesen éjfél után leadott rendeléseket a dátum szerinti következő munkanapra készítjük össze átvételre!)

ITT FONTOS MÉG, hogy december 22-én (vasárnap), és december 29-én (vasárnap) is nyitva vagyunk, és az előző nap leadott rendelések is átvehetőek!

AMIKOR A BOLT ZÁRVA TART:
- december 25 - szerda
- december 26 - csütörtök
- január 1 - szerda


 

FONTOS MÉG! - hogy a rendeléseket a rendszer bármikor, 0-24h-ban fogadja, az ünnepi munkarendünk csak azok feldolgozását érinti


A BOLT TELJES ÜNNEPI NYITVATARTÁSA:
Menetrendszerinti nyitvatartás: december 21. - szombatig 

- december 22. - vasárnap: 7.30tól - 13ig
- december 23. - hétfő: 6.30tól - 17ig
- december 24. - kedd: 6.30tól - 13ig
- december 25. - szerda: ZÁRVA
- december 26. - csütörtök: ZÁRVA
- december 27. - péntek: 6.30tól - 18ig
- december 28. - szombat: 6.30tól - 15ig
- december 29. - vasárnap: 7.30tól - 13ig
- december 30. - hétfő: 6.30tól - 17ig
- december 31. - kedd: 6.30tól - 13ig
- január 1. - szerda: ZÁRVA

- január 2 - csütörtöktől visszaáll a menetrendszeri nyitvatartás


Ha bármilyen kérdésed lenne a témával kapcsolatban, keress bátran bármelyik elérhetőségünkön!

Áldott Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag Új évet kíván Mindenkinek a Magosbolt csapat!

Copyright 2020 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez