Kandírozott ZÖLD DIÓ AKCIÓ!


 

A kandírozott zöld dió nagymamáink elfelejtett öröksége, egy ősrégi, hagyományos kandírozott "gyümölcs".

https://magosbolt.hu/cnt/364/Zold-dio-kandirozott/

Kifejezetten illik a karácsonyi ünnepi menüsor ízvilágába, süteményekbe és húsok mellé is egyaránt különleges.

A süteményeknél főleg az ilyenkor nagyon népszerű gyümölcskenyér az, amit különlegessé tudunk tenni a zöld dióval, de a különbnél különb karácsonyi süteményekbe is remek összetevő lehet. Nagyon jól passzol még fagyikba és különböző desszertekbe is.

Sült húsok mellé is kiváló, főleg a kacsa, a liba és a vadhúsokat szokták feldobni vele, de ízlés szerint szinte bármilyen hús mellé működik.

Izgalmas kiegészítője lehet a sajttálaknak is, és nem utolsósorban "ütős" összetevője az ágyas pálinkáknak, likőröknek és akár a koktéloknak is.

 

Ha nem ismered még, itt a legjobb alkalom, hogy megkóstold, ha ismered, és szereted, varázsolj valami különleges fogást vele az ünnepi menübe!

Most AKCIÓ-s is, rendeld meg, vagy gyere be a boltba, és vedd meg!

 

 
Copyright 2021 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez