Kiszállítások és csomagátvételek időpontjainak alakulása az ünnepek előtt, között és utána!


A bolt nyitvatartása az ünnepek alatt!


 

FUTÁROS KISZÁLLÍTÁS esetén az ünnepek előtt, alatt és utána a következőképpen alakulnak a kézbesítések:

- Biztonsággal a december 18-án (kedden) 17 óráig leadott rendeléseket kézbesítik még Karácsony előtt (első kézbesítési nap: december 20. (csütörtökön), de ilyenkor sajnos előfordulhatnak csúszások, remélhetőleg 21-én (pénteken), vagy végső esetben 22-én (szombaton) kézbesítik a csomagot)

- A hivatalos utolsó Karácsony előtti kézbesítési nap a december 21. (péntek), ehhez december 19-én (szerdán) 17 óráig kell leadni a rendelést.

- A megcsúszott szállításokat december 22.én, szombaton még megpróbálják kézbesíteni, ha az előző napokban nem sikerült.

Kérjük, hogy a csúszásokkal számoljatok! Ilyenkor nagyon sok a futáros kiszállítás, sajnos benne van a pakliban az is, hogy a sok csomag miatt már nem érnek oda az utolsó címekre.


 

HA BIZTONSÁGGAL SZERETNÉTEK MEGKAPNI A CSOMAGOTOKAT, AKKOR NE HAGYJÁTOK AZ UTOLSÓ PILLANATRA A RENDELÉST!


- A december 20-án (csütörtökön) 17 óráig leadott rendelést december 21-én (péntek) még felveszi a futárszolgálat, de már csak dec. 27-én (csütörtökön) kézbesíti.

A december 21-én (pénteken) 17 óráig leadott rendeléseket december 27-én (csütörtökön, a Karácsonyi ünnepek utáni első munkanapon) veszi fel a futárszolgálat, és december 28-án (pénteken) kézbesíti.

TEHÁT EBBEN AZ ÉVBEN EKKOR TUDSZ MÉG ÚGY RENDELNI, HOGY MÉG A SZILVESZTER ELŐTT MEGKAPD!


A december 21-én (pénteken) 17 óra után után leadott rendeléseket legkorábban december 27-én (csütörtökön, a Karácsonyi ünnepek utáni első munkanapon) dolgozzuk fel, december 28-án (pénteken) adjuk át a futárszolgálatnak, és az már csak január 2-án (szerdán, az Újév utáni első munkanapon) lesz kézbesítve.

A december 28-án (pénteken) 17 óráig leadott rendeléseket január 2-án (az Újév utáni első munkanapon) veszi fel a futárszolgálat, és január 3-án (szerdán) kézbesíti.

A december 28-án (pénteken), 17 óra után leadott rendeléseket legkorábban január 2-án (szerdán) dolgozzuk fel, január 3-án (csütörtökön) adjuk át a futárszolgálatnak, és január 4-én (pénteken) kerül kézbesítésre.

Utána már helyreáll a megszokott rend :-)


 

A HELYSZÍNI, SZEMÉLYES ÁTVÉTELŰ CSOMAGOKNÁL jóval egyszerűbb a helyzet, az adott napon (dátumon), az éjfél előtt beérkezett rendeléseket mindig a következő munkanapon vehetitek át. (Tehát az esetlegesen éjfél után leadott rendeléseket a dátum szerinti következő munkanapra készítjük össze átvételre!)

ITT FONTOS MÉG, hogy december 23-án (vasárnap), és december 30-án (vasárnap) is nyitva vagyunk, és az előző napi rendelések is átvehetők!

AMIKOR A BOLT ZÁRVA TART:
- december 25 - kedd
- december 26 -szerda
- január 1 - kedd


 

FONTOS MÉG! - hogy a rendeléseket a rendszer bármikor, 0-24h-ban fogadja, az ünnepi munkarendünk csak azok feldolgozását érinti


A BOLT TELJES ÜNNEPI NYITVATARTÁSA:
- december 21 - péntekig menetrendszeri nyitvatartás

- december 22 - szombat: 6.30tól - 18ig
- december 23 - vasárnap: 7.00től - 15ig
- december 24 - hétfő: 6.30tól - 13ig
- december 25 - kedd: ZÁRVA
- december 26 - szerda: ZÁRVA
- december 27 - csütörtök: 6.30tól - 18ig
- december 28 - péntek: 6.30tól - 18ig
- december 29 - szombat: 6.30tól - 18ig
- december 30 - vasárnap: 7.30tól - 15ig
- december 31 - hétfő: 6.30tól - 15ig
- január 1 - kedd: ZÁRVA

- január 2 - keddtől visszaáll a menetrendszeri nyitvatartás


Ha bárkinek bármilyen kérdése lenne a témával kapcsolatban, keressetek bármelyik elérhetőségünkön!

Áldott Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag Új évet kíván Mindenkinek a Magosbolt csapata!

 

Copyright 2019 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez