Sós pörkölt pisztácia PRÉMIUM


 

 A sós pisztácia alap termék egy magosboltban. Mindig is árultuk, de sokszor váltottunk beszállítót, mert bár rossz soha nem volt, valahogy nem volt az igazi. Nem akartam elfogadni, hogy nem lehet ennél jobbat beszerezni, ezért nem adtam fel. Közben tesztelgettem mindenfele a konkurenciákat, a csomagolt változatokat, és szomorúan (na jó, megnyugvással :) ) állapítottam meg, hogy azok sem jobbak. Inkább külföldön futottam bele az igazi jó minőségbe.
Most úgy tűnik (nem akarom elkiabálni), hogy kifogtunk egy jó fajtát, SZERINTÜNK EZ A SÓS PÖRKÖLT PISZTÁCIA PRÉMIUM MINŐSÉG!!! Gyertek, kóstoljátok meg! Szabad a visszajelzés is :) Rendelni IDE kattintva tudtok.
A teljes pisztácia kínálatunkat ITT tudjátok megnézni.

Copyright 2022 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez