Kukorica barbeques pörkölt (Mexicorn)


1500 Ft / kg


Kukorica barbeques pörkölt (Mexicorn)


 

barb.k.képTudj meg többet a pörkölt kukoricáról:

2004-ben jelentek meg a magyar piacon Mexicorn n√©ven val√≥di term√©k√ļjdons√°gk√©nt a p√∂rk√∂lt, √≠zes√≠tett kukoric√°k. Igazi ropogtatni val√≥k, j√≥ azoknak is, akik valamilyen okn√°l fogva nem fogyasztanak olajosmagvakat, √©s akik a chipsz-ropi-kr√©ker, stb feldogozott r√°gcs√°lni val√≥kt√≥l eg√©szs√©gesebbet keresnek. Glut√©n √©rz√©kenyeknek is j√≥ alternat√≠va.

 

 

Tartalmaz:

A, B1, B2, B3, B6, C, E, K vitamin, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, vas, cink, mangán.

 

 

Miért jó?

Sok feh√©rj√©t √©s sz√©nhidr√°tot tartalmaz, magas kal√≥ria √©rt√©kkel b√≠r √©s B1 vitamin tartalma seg√≠ts√©g√©vel a szervezetben mindez energi√°v√° alakul √°t. Seg√≠t lek√ľzdeni a f√°rads√°got √©s agyp√∂rgetŇĎ hat√°ssal is b√≠r, hi√°ny√°ban f√°radts√°g, hosszabb t√°von az idegrendszer zavara alakulhat ki.

Magas n√∂v√©nyi rosttartalm√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen em√©szt√©s serkentŇĎ hat√°s√ļ, emellett v√≠zhajt√≥ tulajdons√°ggal is rendelkezik.

Sz√©nhidr√°t-√∂sszet√©tele elŇĎseg√≠ti a v√©rcukorszint megfelelŇĎ szab√°lyoz√°s√°t.

Sz√©p s√°rg√°s sz√≠n√©t nagyr√©szt magas b√©ta-karotin tartalm√°nak k√∂sz√∂nheti, a benne l√©vŇĎ luteinnek √©s zeaxantinnak k√∂sz√∂nhetŇĎen a l√°t√°st is √≥vja.

 

 

Felhasználási ötletek:

Siker√©t a v√°rtt√≥l elt√©rŇĎ, szokatlan, k√ľl√∂nleges √°llag√°nak, √©s az enyh√©n √©desk√©s √≠z√©hez j√≥l passzol√≥ karakteres √≠zes√≠t√©seinek k√∂sz√∂nheti. Igazi ropog√≥s√°ga nagyon n√©pszerŇĪv√© teszi, de kiv√°l√≥ s√∂r √©s borkorcsolya. Tehetj√ľk m√©g sal√°t√°ba is, de levesbet√©tnek is izgalmas.

A barbeque grillfŇĪszeres √≠zvil√°ga j√≥l harmoniz√°l a kukorica √©dess√©g√©vel, a v√©geredm√©ny egy igaz√°n k√ľl√∂nc ropogtatni val√≥.

 

 

√Črdekess√©g:

A kukoricamagb√≥l kinyert kem√©ny√≠tŇĎt hintŇĎporok √©s p√ļderek, tablett√°k elŇĎ√°ll√≠t√°sa sor√°n √ļgynevezett gy√≥gyszer-technol√≥giai seg√©danyagk√©nt is hasznos√≠tj√°k.Copyright 2018 G√ĀPA Kft. - Minden jog fenntartva √Āraink az √°f√°t tartalmazz√°k!
Az Aszaltgy√ľm√∂lcs√∂k √©s Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon tal√°lhat√≥ inform√°ci√≥k kiz√°r√≥lag t√°j√©koztat√≥ jellegŇĪek, nem minŇĎs√ľlnek orvosi szakv√©lem√©nynek, a gy√°rt√≥k, forgalmaz√≥k, sz√°ll√≠t√≥k valamint publikus lexikonok, szakk√∂nyvek √©s foly√≥iratok inform√°ci√≥i, ezek tartalm√°√©rt oldalunk a felelŇĎss√©get nem v√°llalja, olvas√°suk nem p√≥tolja az orvosi kivizsg√°l√°st √©s gy√≥gykezel√©st, ez√©rt aj√°nljuk hogy probl√©m√°ival forduljon szakorvoshoz!
Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.