Fizetési lehetőségek:

Helyszíni árufelvétel esetén lehet fizetni a helyszínen készpénzzel, vagy a megrendeléskor a weboldalon online bankkártyával,

Kiszállításnál van lehetőség a weboldalon online bankkártyás fizetésre, illetve a futárnál utánvétes fizetésre.  (Az utánvét díja 30.000Ft-ig 500Ft, 30.001Ft felett az utánvét kezelés díjtalan)

Az online-bankkártyás fizetés lehetőségét a Barion Payment Zrt. adja a saját weboldalán.

Menete röviden:

A megrendelés leadásakor a magosbolt.hu átvezet a Barin oldalára. Itt meg kell adnod a bankkártya adatait, a dátumot, a CVC kódot és egy működő e-mail címet.

Ha a kártyaadatok megfelelőek, és a bankszámlán a megfelelő összeg rendelkezésre áll, a fizetés sikeresen lezajlik. A megadott időkereten belül többször  is lehet próbálkozni.

Sikeres tranzakciót követően  lehetőség van regisztrációra, így legközelebb az eltárolt bankkártya adatokkal már könnyebben lehet  fizetni, de ez nem kötelező.

Hibás kártyaadat megadása esetén hibaüzenet jön, sikertelen fizetés esetén a Barion visszairányít az oldalunkra,  (ebben az esetben további tájékoztatást a kártyaszolgáltató bankja tud nyújtani)

 Sikeres fizetés esetén a Barion saját honlapján feltünteti a sikeres fizetés tényét, és vissza navigál a magosbolt.hu-ra.

 

A fizetés teljes részletes leírása az ÁSZF -ben

Copyright 2019 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez