Fizetési lehetőségek:

Helyszíni árufelvétel esetén (Budapest, 9.kerület, Vámház krt. 1-3, Nagyvásárcsarnok - C III/4es és 5ös boltok) készpénzzel és bankkártyával lehet fizetni, vagy előre online bankkártyával a weboldalon, a megrendelés leadásakor.

Futáros kiszállításnál (országos) van lehetőség a weboldalon online bankkártyás fizetésre, illetve a futárnál utánvétes, készpénzes fizetésre.  (Az utánvét díja 30.000Ft-ig 500Ft, 30.000 Ft felett az utánvét kezelése ingyenes)

Biciklis futáros kiszállításánál (a boltunk közvetlen környezetében érhető el) készpénzzel és bankkártyával lehet fizetni a futárnál, vagy előre online bankkártyával a weboldalon, a megrendelés leadásakor.

----------------------------------------

ONLINE-BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A WEBOLDALON

Az online-bankkártyás fizetés lehetőségét a Barion Payment Zrt. (röviden: BARION) adja a saját weboldalán.

Menete röviden:

A megrendelés leadásakor a magosbolt.hu átvezet a Barin oldalára. Itt meg kell adnod a bankkártya adatait, a dátumot, a CVC kódot és egy működő e-mail címet.

Ha a kártyaadatok megfelelőek, és a bankszámlán a megfelelő összeg rendelkezésre áll, a fizetés sikeresen lezajlik. A megadott időkereten belül többször  is lehet próbálkozni.

Sikeres tranzakciót követően  lehetőség van regisztrációra, így legközelebb az eltárolt bankkártya adatokkal már könnyebben lehet  fizetni, de ez nem kötelező.

Hibás kártyaadat megadása esetén hibaüzenet jön, sikertelen fizetés esetén a Barion visszairányít az oldalunkra,  (ebben az esetben további tájékoztatást a kártyaszolgáltató bankja tud nyújtani)

 Sikeres fizetés esetén a Barion saját honlapján feltünteti a sikeres fizetés tényét, és vissza navigál a magosbolt.hu-ra.

Az online-bankkártyás fizetés teljes, részletes leírása itt található az ÁSZF–ben.

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A BOLTBAN ÉS BICIKLIS FUTÁRNÁL KÁRTYALEOLVASÓ TERMINÁLLAL

A bankkártyás fizetés lehetőségét a B-Payment Zrt. (röviden: BORGUN) adja

A vásárlás vételára kiegyenlíthető hagyományos, érintő kártyás és telefonos fizetéssel is.

A terminál a következő típusú bankkártya elfogadásokat támogatja: MasterCard, Maestro, Visa.

A bankkártyás fizetés teljes, részletes leírása itt található az ÁSZF–ben.

-----------------

A webshop teljes, részletes ÁSZF leírása ITT található.

Copyright 2022 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez