Narancshéj-ív kandírozott

3800 Ft / kg
3800 Ft / kg
+    Kosárba    -

Narancshéj-ív kandírozott


 
Miért jó?NAR.ÍV22

A kandírozott narancshéjban nagyon jól harmonizál a citrusfélék héjban lévő keserű olajtartalom a kandírozás adta édességgel, így egy  kellemesen édesen fanyarkás, markáns és intenzív íz élményt nyújt. Hasonlóan használható a frissen reszelt narancshéjjal, azzal a különbséggel, hogy nem csak ízesít, hanem töltelékként is használható, mint az aszalt gyümölcs. Bármibe is tesszük, különleges íze felismerhető, ha aszalványokkal használnánk együtt, íze kiemelkedik közülük.

Karácsonykor van a legnagyobb szezonja, jól bele illik az ünnepváró és ünnepi hangulatba is.

 

 

Felhasználása:

Használhatjuk darálva, darabolva, tehetjük süteményekbe, desszertekbe, tortákba,  gyümölcskenyerekbe.

Formája miatt elsősorban díszítésre használjuk. Apróra darabolt változata is van, ami jelentősen olcsóbb.

 

 

Fontos tudni:

A kandírozott gyümölcsök cukor hozzáadásával készülnek, fogyasztása cukorbetegek számára nem, vagy csak minimális mennyiségben ajánlott!


Tápanyagtartalom 100g. termékben:

Energiaérték (kJ/ kcal) - 1332/314
Zsír (g) - 0
- amelyből telített zsírsav (g) - 0
Szénhidrát (g) - 76
- ebből cukor (g) - 70
Fehérje (g) - 0
Só (g) - 0,4


Összetevők (allergének kiemelve):

Narancshéj (57%), cukor, glükóz-fruktóz szirup, savanyyúságot szabályozó anyag (citromsav-E330). Nyomokban kén-dioxidot tartalmazhat!


Származási hely:

Hollandia


 

Copyright 2021 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez