Vegyesgyümölcs kandírozott

2000 Ft / kg
2000 Ft / kg
+    Kosárba    -

Vegyesgyümölcs kandírozott


 
KAND.VEGYESMiért jó?

A kandírozott gyümölcsök keveréke fantasztikus ízkavalkáddal  ajándékozza meg fogyasztóját. Ízét többnyire a citrushéjak adják, de a  benne lévő színes gyümölcsöktől színüket  gyönyörűen megtartva  lesznek egyszerre nagyon guszták és finomak is.

 

 

Felhasználása:

Mivel nem csak finom, hanem mutatós is, szinte bármilyen süteménybe tehetjük (főleg gyümölcskenyér félékbe szokták) de tehetjük desszertekbe, müzlibe, fagylatokba, sőt koktélokba és forralt borokba is.

 

 

Fontos:

A kandírozott gyümölcsök cukor hozzáadásával készülnek, fogyasztása cukorbetegek számára nem, vagy csak minimális mennyiségben ajánlott.

Copyright 2020 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez