Keresettebb olajosmagvaink választéka


 

 

Az aszaltgyümölcsökhöz hasonlóan a keresettebb olajosmagvaknál is kifejezetten arra törekszünk, hogy egy termékfajtán belül is legyen választási lehetőség.

Mandula választékunk a legszélesebb: a hagyományos fajtából ha csak tehetjük a külföldi mellett van mindig magyar is, megtalálható még a kínálaton a csonthéjas mandula, sőt néha az igen ritka keserű mandula is. Ahogy a tisztított mandula sem hiányozhat a mandula felhozatalból, a szeletelt és pálcika mandula sem. Sós pörkölt mandulánk is van héjas és héjnélküli változatban, és nem maradhatnak ki a felsorolásból a csokis manduladrazsék sem...

Törökmogyoróból is van a normál mellett tisztított is, és mindkettőből pörkölt változat is, és még van csonthéjas is.

Pisztáciából vannak csonthájas sós pörköltek (egy iráni "sima" és egy USA prémium kategóriás ) van natúr, és natúr tisztított is. Sőt, már zöld pisztáciánk is van.

Földimogyoró választékunk is széles: van héjas pörkölt, tisztítottból van sós és sótlan pörkölt kisebb és nagyobb szemű változatokban is, és van teljesen natúr. Találhatsz még daraboltat pörkölt változatból, de chiliset és wasabisat is beszerezhetsz nálunk. És a fahéjas karamellizált (bajor) változata sem egy utolsó élmény...

Tökmagból van héjnélküliből natúr és sótlan pörkölt, héjasból natúr és sós pörkölt.

Napraforgóból is van héjnélküli natúr és sótlan pörkölt, héjasból van natúr nagyszemű és aprószemű, és bár "csak" csomagolt, de van sós és sótlan pörkölt nagyszemű héjas is.

Szezámmagunk is van natúr fehér és fekete is, és fehér pörkölt is.

Lenmagból is van a hagyományos barna, és az arany barna változat is.

Szükség esetén dióból is és mákból is szoktunk olcsóbb és jobb minőségű választékot is biztosítani.

És ami nagyon fontos, minden változatból kérhetsz nálunk darálva is!!!

 

Nézd meg teljes kínálatunkat, válogass belőlük, rakd a kosárba, és rendeld meg!

Jó vásárlást!

 

Copyright 2022 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez