Keresettebb aszaltgyümölcseink választékaA keresettebb aszaltgyümölcsöknél kifejezetten arra törekszünk, hogy egy termékfajtán belül is legyen választási lehetőség.

Sárga barackból a kisebb és nagyobb mellett van egy napon szárított (kénmentes) változatunk is

Szilvából is van kisebb és nagyobb szemű, a kínálatot a házi készítésű (magnélküli és magos) változatok egészítik ki.

Mazsolából a hagyományosból van a barna és a görög, az aranyból a kis és a nagy szemű, és a vörös szőlőből készült lágyabb ízű csemege és intenzívebb ízű fekete mazsola.

Datolyából van tálcás, van magvas és magnélküli is (ebből általában két fajta is, egy olcsóbb és egy jobb minőségű) Van két fajta friss (nem aszalt) datolyánk is: egy iráni dobozba csomagolt változat, és a méltán népszerű király datolya.

Áfonyából van két fajta vörös, egy egész szemű és egy darabolt, és van fekete áfonyánk is.

Fügéből is szokott lenni kisebb és nagyobb méretű is, mellette a koszorús változat.

Ananászból kandírozva kínálunk kis kockát, szeleteltet és egész karikát, de cukor hozzáadása nélkül készülttel is szolgálhatunk. Papayából is található kandírozott szelet és kocka, és cukor hozzáadása nélkül készült változat is.  És még jó pár gyümölcsnél tudunk kínálni kandírozott és cukor hozzáadása nélkül készült változatot.

Legújabb szerzeményeink a házi aszalású (semmi hozzáadott adalékot nem tartalmazó) gyümölcsök: szilvák (magos és magnélküli), körte, alma és birsalma.

Nézd meg teljes kínálatunkat, válogass belőlük, rakd a kosárba, és rendeld meg!

Jó vásárlást!

 

Copyright 2022 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez