Szárazáruink is vannak...


 

Az aszaltgyümölcsök és olajosmagvak kínálatunk mellett a szárazárú kínálatunkra fektetjük a legnagyobb hangsúlyt, a teljesség igénye nélkül mutatunk egy keresztmetszetet belőle:

Hüvelyesekből a hagyományos babok mellett az olyan reform/keleti babokkal is próbáljuk szélesíteni a bab választékot, mint a feketebab, mungobab, adzukibab, lóbab és szójabab.

Lencséből a hagyományos mellett a vörös, a puy és a beluga lencsék, száraz borsóból a sárga mellett a zöld is színesíti a kínálatot.

Rizsből a hagyományosak mellett megtalálhatóak még a barna, a jázmin (egy olcsóbb és egy prémium minőség), a basmati és az arborio rizsek is, de még a fekete, a vörös és a vadrizs is.

Gabonafélékből is szépen begyűjtöttünk: sima és tönköly búza, továbbá árpa, rozs és zabból is találhatsz nálunk hántolt és pehely változatot is. Korpa, dara és csíra is van a repertoárunkon.

Továbbá a köles, hajdina, csicseriborsó, bulgur, kuszkusz(teljes őrlésű is) beszerezhető tőlünk, de a quinoa (fehér, vörös és feket

 

e változatokban), az amarant, a chiamag, a kendermag és a mustármag sem ismeretlen a számunkra.

Nézd meg teljes kínálatunkat, válogass belőlük, rakd a kosárba, és rendeld meg!

Jó vásárlást!

Copyright 2022 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez