Nem csak aszalt gyümölcsök és olajos magvak...


 

 

Bár büszkék vagyunk a főprofilunk: az aszalt gyümölcsök, olajos magvak és szárazáruk kínálatunkra, igyekszünk kiegészítő termékeinkre is nagy hangsúlyt fektetni. Főleg tésztákból, olajokból és lisztekből áll a kínálat, és többnyire nem a hagyományos fajtákból, inkább az egészségesebb irányt próbáljuk megcélozni.

Tésztákból található sima és teljes kiőrlésű, tönköly és durum, rizs és üvegtészta is.

Olajokból főleg hidegen sajtoltak de különféle egészséges finomított főzőolajak is megtalálhatóak.

Lisztekből vannak bio-teljeskiőrlésű gabona lisztek, reformlisztek és maglisztek is.

Választékunkat tovább bővítik még a természetes édesítőszerek és természetes cukrok, a finomítatlan sók, olajban eltett aszalt paradicsomok és olivabogyók, kókusztej és kókuszkrém, és még számtalan termék amiről úgy gondoljuk, hogy jól beleillenek a bolt kínálatába.

Nézd meg teljes kínálatunkat, válogass belőlük, rakd a kosárba, és rendeld meg!

Jó vásárlást!

 

Copyright 2022 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez