Banánchips kandírozott

2000 Ft / kg
2000 Ft / kg
+    Kosárba    -

Banánchips kandírozott


Tartalmaz:ban.ch

A, B6, C, E, U vitamin, kalcium, kálium, vas, réz, jód, mangán, foszfor.

 

 

Miért jó?

Mivel igen kalóriadús, a nap bármely szakában fogyasztva energiával tölt el.
Gazdag káliumban és magnéziumban, ami jótékony hatással van a vérnyomásra és a szívre, de a csontokat is védi. Antacid-hatása által véd a gyomorfekélytől, stimulálja a sejtburjánzást, ezáltal megvastagítja a gyomor nyálkahártyáját és véd a gyomorsavtól. A banán gazdag pektinben is, ami jótékony hatással van az emésztésre, rengeteg B6 vitaminjával együtt pedig javítja a tápanyag felszívódást.  Kiváló karotionid-forrás, ami egy természetes antioxidáns és védelmet nyújt a krónikus fertőzésekkel szemben. Triptofán nevű összetevőjének köszönhetően nyugtató és kedély javító hatása is van.

 

 

Fogyasztási ötletek:

Nagyon finom ropogtatni való, de tehetjük gyümölcssalátába, müzlibe, joghurtba keverve.

 

 

Fontos: 

A kandírozott gyümölcsök cukor hozzáadásával készülnek, fogyasztásuk cukorbetegek nem, vagy csak minimális mennyiségben fogyaszthatják!

Copyright 2020 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez