Üdvözlünk az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC honlapján!

 

Manapság az egészséges táplálkozás és a gasztronomiai élmények iránt egyaránt fokozottan nő az érdeklődés! Mindkét irányvonal nagyon értékes és fontos, egy kis tudatossággal jól össze is köthető a kettő: lehet egészséges is ami finom, és lehet finom is ami egészséges!

Termékkínálatunk -ami talán a legszélesebb ebben a témában a piacon, nagy választékban tartalmazza az aszaltgyümölcsöket, olajosmagvakat és szárazárukat. Kiegészítő termékeink is -főleg az olajok, tészták és reform lisztek- szép számban sorakoznak a polcainkon, a sütés, főzés, reform táplálkozás és különböző diéták nélkülözhetetlen alapanyagai.

Honlapunkon szeretnénk bemutatni részletesen termék kínálatunkat, tippeket, ötleteket adni a felhasználásukhoz, esetleg kész recepteket ajánlani elkészítésükhöz.

Ha felkeltettük érdeklődésed, látogass meg minket a fővámtéri Nagycsarnok C III/5-ös boltjában, vagy keress az elérhetőségeinken.

Copyright 2019 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez