Üdvözlünk az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC honlapján!

 

Manapság az egészséges táplálkozás és a gasztronomiai élmények iránt egyaránt fokozottan nő az érdeklődés! Mindkét irányvonal nagyon értékes és fontos, egy kis tudatossággal jól össze is köthető a kettő: lehet egészséges is ami finom, és lehet finom is ami egészséges!

Termékkínálatunk, ami talán a legszélesebb ebben a témában a piacon, nagy választékban tartalmazza az aszalt gyümölcsöket, olajos magvakat és szárazárukat. Kiegészítő termékeink is, főleg az olajok, tészták és reform lisztek, szép számban sorakoznak a polcainkon, amelyek a sütés, főzés, reform táplálkozás és különböző diéták nélkülözhetetlen alapanyagai.

Böngészd jól át az oldalunkat, reméljük termékkínálatunk elnyeri a tetszésed. 

Rendelj tőlünk, egész Magyarország területére szállítunk futárszolgálaton keresztül, vagy látogass meg minket a fővámtéri Nagycsarnok C III/4es és 5-ös üzletben.

Ha kérdésed van, keress minket ITT

 

Copyright 2023 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez