Kumquat kandírozott

Készlethiány


Kumquat kandírozott


 
Mi is az a kumquat?QUMQUAT22

Délkelet-Ázsiából származó kicsi, ovális, narancssárga színű gyümölcs, találkozhatunk vele még koktél narancs vagy törpe mandarin néven is. Általában nyersen fogyasztják, a héja édes, a gyümölcshúsról nem leválasztható, de erre nincs is szükség, mert kumquatot héjastul fogyasztják.

 

 

Felhasználása:

A héja pikáns, fanyarkás íze és a kandírozás adta plusz édessége izgalmas ízbombává teszi, ezért sokan szeretik csak nassolni, de ugyancsak emiatt kitűnő alapanyag koktélokhoz is, nagyon jól harmonizál az alkohollal.

Előszeretettel használják gyümölcssalátákhoz,  gyümölcs levesekhez, de még sültekhez is (főleg kacsasültekhez) de alkalmazzák ételek és desszertek díszítésére is.

 

 

Fontos:

A kandírozott gyümölcsök cukor hozzáadásával készülnek, fogyasztása cukorbetegek számára nem, vagy csak minimális mennyiségben ajánlott!

Copyright 2019 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez