Dióbél tejcsokis mézes pörkölt

4800 Ft / kg
4800 Ft / kg
+    Kosárba    -

Tejcsokis, mézes pörkölt dióbél


 

Nem lehet édesség nélkül élni! 

Pontosabban lehet, de nem érdemes :-)

Viszont ha már fogyasztunk édességet, és úgysem szabad sokat belőle, legyünk körültekintőek. Tudatosak. Próbáljunk jobb minőségűt fogyasztani. Ha mértékkel tesszük, az egészségünk is meghálálja.

A tejcsokis, mézes pörkölt dióbél ilyen, és közben egy igazi ínyenc, különleges csemege.

A finoman megpörkölt dió kap egy vékony mézes, tejcsokis mázat. A "vékony" azért fontos, mert a csokis drazsés csemegék mellett összességében az is szól, hogy nagyobb az olajos mag, vagy aszalt gyümölcs arány bennük, (százalékban mérve 60, 70, vagy akár ennél is több) és a választástól függően ezért ez az összetevő akár kifejezetten egészséges és jótékony hatású is lehet. Így ha a csokis dióból (vagy a a többi csokis drazsékból) fogyasztasz, arányaiban kevesebb csokit eszel, az ízélmény mégis kifejezetten izgalmas.

Tudtad, hogy a dió milyen hihetetlenül jótékony hatással van az egészségünkre? Kattints IDE , és olvasd el!

 

 

Felhasználása:

Könnyű, ropogós, az ízek nagyon jól összepasszolnak.

Talán önmagában a legfinomabb, de kiválóan alkalmas desszertek és sütemények díszítésére is.

Copyright 2019 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez