Mézesmüzli (granola) aszalt gyümölcsös 400gr.

1980 Ft / db
Egységár: 4950 Ft / kg
1980 Ft / db
Egységár: 4950 Ft / kg
+    Kosárba    -

Mézesmüzli (granola) aszalt gyümölcsös 400gr.


 

 

A müzli manapság egy méltán népszerű egészséges reggeli fogás, éppen ezért nagyon nagy a kínálat is, nagyon sok fajta változattal találkozhatunk.

A saját gyártású mézes müzli egyszerre egy egészséges és különlegesen finom müzli is.

(Jó tudni a boltokban kapható müzlikről, hogy bizony nagyon sok esetben tartalmaznak mindenféle tartósítószereket, és komoly cukortartalommal, ízfokozó és térfogatnövelő összetevőkkel dúsítva kerülnek forgalomba. És ebben a formában attól még lehet hogy finomak, de már annyira nem egészségesek...)

Az alapja egy házi készítésű mézzel pirított cukormentes zabpehely, (ami minden adaléktól és tartósítószertől mentes), plusz natúr mazsola.

Az aszalt gyümölcsökre nagy figyelmet fordítottunk: házi almát, napon szárított, kén-dioxid mentes sárgabarackot és cukor hozzáadása nélkül aszalt vörösáfonyát tettünk a  müzlikbe.

 

 

Felhasználása:

Mivel tényleg kifejezetten ízletes, a szokásos felhasználása mellett érdemes kipróbálni müzliszeletek készítésére is, de jól használható süteményekbe és pohárkrémekbe is.

 

Copyright 2023 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez