Almachips golden 40gr

AKCIÓ
240 Ft / db (280 Ft / db)
Egységár: 6000 Ft / kg
240 Ft / db
(280 Ft / db)
Egységár: 6000 Ft / kg
+    Kosárba    -

Almachips golden


 

Jó hír a chips kedvelőinek:
golden alma

Az alma chips ropogós, finom és egészséges is, az alma összes jó tulajdonságával  és ízével együtt!

A golden almából készült chipset az édes alma kedvelőinek ajánljuk.

 

Tartalmaz:

A, B komplex és C vitamin, kálium, kalcium, cink, fluor, szelén.

 

Miért jó?

Magas rosttartalmának köszönhetően nagyban segíti az emésztésünket. Rosttartalmának egyharmadát a pektin adja, mely javítja az anyagcserét, savtartalma pedig a bélmozgást serkentve kedvez az emésztési folyamatoknak.

A székrekedés és hasmenés egyaránt orvosolható vele. A benne található nagy mennyiségű flavonoidok erősítik az immunrendszert, gyulladáscsökkentő tulajdonsággal bírnak, segítenek a vírusok és baktériumok leküzdésében, májvédő szerepet is betöltenek.

Ezen kívül megkötik a bélben található rákkeltő anyagokat, így csökkentheti a bélrák kialakulását.

Fontos a koleszterin elleni harcban, és kiváló hatású cukorbetegség esetén is, mivel a vékonybél falát bevonva csökkenti a cukor felszívódását.

Az ásványi anyagok egész garmadáját hordozza magában és segítik az ellenálló immunrendszer kialakulását, egészségünk megőrzését.

Copyright 2020 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez