AKCIÓ

Mézesmüzli mogyorós 400gr.


980 Ft / db
Egységár: 2450 Ft / kg


Mézesmüzli mogyorós 400gr.


 

A müzli manapság egy méltán népszerű egészséges reggeli fogás, éppen ezért nagyon nagy a kínálat is, nagyon sok fajta változattal találkozhatunk.

A saját gyártású mézes müzlink egyszerre egy igen egészséges és különlegesen finom müzli is.

(Jó tudni a boltokban kapható müzlikről, hogy bizony nagyon sok esetben tartalmaznak mindenféle tartósítószereket, és komoly cukortartalommal, ízfokozó és térfogatnövelő összetevőkkel dúsítva kerülnek forgalomba. És ebben a formában attól még lehet hogy finomak, de már annyira nem egészségesek...)

Az alapja egy házi készítésű mézzel pirított cukormentes zabpehely, (ami minden adaléktól és tartósítószertől mentes), plusz natúr mazsola.

A mogyorós változat szárazon pörkölt törökmogyorót tartalmaz.

 

 

Felhasználása:

Mivel tényleg kifejezetten ízletes, a szokásos felhasználása mellett érdemes kipróbálni müzliszeletek készítésére is, de jól használható süteményekbe és pohárkrémekbe is.

 Copyright 2018 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva Áraink az áfát tartalmazzák!
Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!
Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.