Zabpehely mézes házi (cukor hozzáadása nélkül)

2200 Ft / kg
2200 Ft / kg
+    Kosárba    -

Zabpehely mézes (cukor hozzáadása nélkül)

 

 

A zabpehely rendszeres fogyasztása rendkívül jó hatással van az egészségünk megőrzésére, érdemes beépíteni a mindennapi használatba.

A házi készítésű mézzel pirított cukormentes zabpehely egy igazán ízletes és egészséges müzli alapanyag, minden adalékanyagtól mentes.

(Ez azért nagyon fontos, mert a boltokban kapható müzlik, gabonapelyhek bizony nagyon sok esetben tartalmaznak mindenféle tartósítószereket, és komoly cukortartalommal, ízfokozó és térfogatnövelő összetevőkkel dúsítva kerülnek forgalomba. És ebben a formában lehet hogy finomak, de már annyira nem egészségesek...)

A zabpehelyről és jótékony hatásairól ITT olvashattok bővebben.

 

Felhasználása:

Kiváló és ízletes müzli alapanyag. Reggeliző változatként készíthetjük tejtermékekkel vagy gyümölcslével, de sokfajta müzliszeletet is készíthetünk belőle. Mindenképpen illenek bele az aszalt gyümölcsök és olajos magvak, de tehetünk bele további gabonapehely féleségeket és darabolt friss gyümölcsöket is.

Süteményhez való felhasználása is jelentős, egészben de akár liszté darálva is használhatjuk, kekszek, puszedlik, pogácsák, sokfajta lisztmentes süteményekhez is, de szinte bármilyen süteménybe be is helyettesíthetjük vele a lisztet.

Desszertekhez is kiváló, tejtermékekkel kombinálva pohárkrém típusú desszertekhez, de friss gyümölcsös pite jellegű sütikhez is nagyon finom.

Copyright 2020 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez