Ünnepi nyitvatartás, kiszállítások és csomagátvételek időpontjainak alakulása az ünnepek előtt, közötte, és utána!


 ünnepi nyitvatartás a magosboltban

 


 

kiszállítás az ünnepek alatt 2022

 


 

 BŐVEBBEN

 

kiszállítás és nyitvatartás 2022

 


 

FUTÁROS KISZÁLLÍTÁS esetén az ünnepek előtt, közötte, és utána a következőképpen alakulnak a kézbesítések:

 

AMIT MI AJÁNLUNK, HOGY KARÁCSONYRA BIZTOSAN MEGKAPD A RENDELÉSED:

- Teljes biztonsággal a december 19-én (hétfőn) 15 óráig leadott rendelésed kaphatod biztosan kézbe karácsony előtt a futárszolgálattól.

Rendelésed December 20-án (kedden) átadjuk a futárszolgálatnak, így az első kézbesítési nap: december 21. (szerda)

Ilyenkor a futárszolgálatok leterheltek, sajnos előfordulhatnak csúszások, de ha december 19-én, hétfőn 15 óráig befut a rendelésed, kedden (december 20-án) átadjuk a csomagod a futárszolgálatnak, így karácsonyig még mindig van 3 kézbesítési nap, hogy biztosan megkapd a csomagod. (december 21, szerda, december 22, csütörtök és december 23, péntek).

Harmadik karácsonyi szezonunkat csináljuk a GLS-el, eddig nem csalodtunk bennük, minden csomag mindig időben megérkezik a megrendelőinknek.

Úgyhogy rendelj bátran, biztosan megkapod időben!

 

- A hivatalos utolsó karácsony előtti kézbesítési nap, a december 23. (péntek). Ehhez december 21-én (szerdán) 15 óráig kell leadnod a rendelésed, 22-én, (csütörtökön) adjuk át a csomagod a futárszolgálatnak, és december 23-án (pénteken) kerül kézbesítésre.

- december 24-én, szombaton már nincs kiszállítás.

 


 

Kérjük, hogy a csúszásokkal számoljatok!

A covid helyzet óta változtak a vásárlási szokások, nagyon megnövekedtek a webshopos rendelések, rengeteg a futáros kiszállítás. Sajnos benne van a pakliban az is, hogy a futárok a sok csomag miatt a jelzett kiszállítási napon már nem érnek oda az utolsó címekre.

 


HA BIZTONSÁGGAL SZERETNÉD MEGKAPNI A CSOMAGOD, AKKOR NE HAGYD AZ UTOLSÓ PILLANATRA A RENDELÉST!


 

AMIT MI AJÁNLUNK, HOGY SZILVESZTERRE BIZTOSAN MEGKAPD A RENDELÉSED:

- A december 22-én (csütörtökön) 15 óráig leadott rendelésed december 23-án (pénteken) még felveszi a futárszolgálat, de azt már csak december 27-én (kedden) kézbesíti.

- A december 23-án (pénteken) 15 óráig leadott rendeléseket december 27-én (kedden, a Karácsonyi ünnepek utáni első munkanapon) veszi fel a futárszolgálat, és december 28-án (szerdán) kézbesíti.

- A december 23-án (pénteken) 15 óra után után leadott rendeléseket legkorábban december 27-én (kedden, a Karácsonyi ünnepek utáni első munkanapon) dolgozzuk fel, december 28-án (szerdán) adjuk át a futárszolgálatnak, és december 29-én (csütörtökön) kerül átadásra.

 


Tehát ebben az évben december 27, kedd 15 óráig tudsz még úgy rendelni, hogy a menetrend szerinti szállítás szerint Szilveszter előtt biztonsággal megkapd a csomagod!

Ha december 29-én, csütörtökön nem kapnád meg a csomagod, december 30-án, pénteken is szállít még a GLS, így jó eséllyel megkapod szilveszterre.

- december 31-én, szombaton már nincs kiszállítás.


 

A december 28 (szerda) 15 óráig leadott rendelések még december 29-én (csütörtökön) átadásra kerülnek a futárszolgálatnak, és december 30-án, (csütörtökön), még kézbesítik is azt.
Ha 30-án bármi miatt nem sikerülne a csomag kézbesítés, akkor a legközelebbi kiszállítási nap 2023. január 2, (hétfő, az újév utáni első munkanap) lesz.

A december 29-én (csütörtök), 15 óráig leadott rendelésed december 30-án (pénteken) még felveszi a futárszolgálat, de azt már csak január 2-án (hétfő) kézbesíti.

A december 30-án (pénteken), 15 óráig leadott rendeléseket legkorábban január 2-án (hétfőn) adjuk át a futárszolgálatnak, és január 3-án (kedden) kerülnek kézbesítésre.

A december 30 (péntek) 15 óra után beérkező rendeléseket legkorábban január 2-án (hétfőn, az újévi ünnep utáni első munkanapon) dolgozzuk fel, január 3-án (kedden) adjuk át a futárszolgálatnak, és ez  január 4-én (szerdán) kerül átadásra.

Utána már helyreáll a megszokott rend :-)


 

A HELYSZÍNI, SZEMÉLYES ÁTVÉTELŰ CSOMAGOKNÁL jóval egyszerűbb a helyzet: az adott napon (dátumon), az éjfél előtt beérkezett rendelések mindig átvehetőek a következő munkanapon. (Tehát az esetlegesen éjfél után leadott rendeléseket a dátum szerinti következő munkanapra készítjük össze átvételre.)

 


BICIKLIS KISZÁLLÍTÁS AZ ÜNNEPEK ALATT:

Utolsó kiszállítási nap karácsony előtt: december 23, péntek (a december 22, csütörtök 15 óráig beérkezett rendeléseket szállítjuk ki)

Első kiszállítási nap karácsony után: december 28, szerda (a december 22, csütörtök 15 órától december 27, kedd 15 óráig beérkezett rendeléseket szállítjuk ki)

 

Utolsó kiszállítási nap szilveszter előtt: december 30, péntek (a december 29, csütörtök 15 óráig beérkezett rendeléseket szállítjuk ki)

Első kiszállítási nap újév után: január 3, szerda (a december 29, csütörtök 15 órától január 2, kedd 15 óráig beérkezett rendeléseket szállítjuk ki)

 


A HELYSZÍNI ÜZLET TELJES NYITÁSRENDJE AZ ÜNNEPEK ALATT


 

Az üzlet a következő napokon van zárva:

- minden vasárnap zárva vagyunk

Továbbá zárva vagyunk:

- december 26 - hétfőn

 

Rövid nyitvatartásos napok:

- december 24 (Szent eset napja)- péntek: 6:30-tól - 13:00-ig

- december 31 (Szilveszter napja) - péntek: 6:30-tól - 15:00-ig

 


FONTOS MÉG! - hogy a rendeléseket a rendszer bármikor, 0-24h-ban fogadja, az ünnepi munkarendünk csak azok feldolgozását érinti.


 

AZ ÜZLET TELJES ÜNNEPI NYITVATARTÁSA:
Menetrend szerinti nyitvatartás: december 18. - szombatig 

- december 18. - vasárnap: Zárva

- december 19. - hétfő: 6.30-tól - 17-ig

- december 20. - kedd: 6.30-tól - 18-ig

- december 21. - szerda: 6.30-tól - 18-ig

- december 22. - csütörtök: 6.30-tól - 18-ig

- december 23. - péntek: 6.30-tól - 18-ig

- december 24. - szombat: 6.30-tól - 13-ig

- december 25. - vasárnap: ZÁRVA

- december 26. - hétfő: ZÁRVA

- december 27. - kedd: 6.30-tól - 18-ig

- december 28. - szerda: 6.30-tól - 18-ig

- december 29. - csütörtök: 6.30-tól - 18-ig

- december 30. - péntek: 6.30-tól - 18-ig

- december 31. - szombat: 6.30-tól - 15-ig

- január 1. - vasárnap: ZÁRVA

- január 2 - hétfőtől, visszaáll a menetrendszeri nyitvatartás.


 

Ha bármilyen kérdésed lenne a témával kapcsolatban, keress bátran bármelyik elérhetőségünkön!

 

Áldott karácsonyi ünnepeket, sikerekben és egészségben gazdag, boldog új évet kíván Mindenkinek a Magosbolt Csapat!

 

Copyright 2023 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez