FB pixel
Kategóriák

Csokiba mártott narancskarika

Elkészítési idő: 10 perc  
Nehézségi szint: Könnyű  

Az édeskés-savanykás-fanyarkás kandírozott narancs és az isteni belga étcsokoládé találkozásából egy szemet gyönyörködtető, semmihez sem hasonlítható gasztronómiai élmény jött létre. Ez egy egyszerű-nagyszerű és mégis különleges alkotás, elkészítése pedig tényleg gyerekjáték, és mindössze pár percet vesz igénybe. Az eredmény pedig...ne szépítsük: tökéletes! Ínycsiklandóan finom, különleges és nagyon mutatós is!

Nincs más hátra, mint tervezd be, és késztsd el! 🙂

csokiba mártott narancskarika

Elkészítés:

  1. A csokit lassan és fokozatosan olvaszd meg. Nagyon figyelj arra, hogy víz még véletlenül se kerüljön a csokiba, mert nem köt majd meg.
  2. Amikor megolvadt a csoki, akkor mártsd bele a narancsot, majd tedd zsírpapírra vagy sütőrácsra, és várj, amíg a csoki megszilárdul a karikákon.

Tipp: a csokiba tehetsz pár csepp olajat, így nagyon szép fényes lesz. Fontos, hogy finomított olaj legyen, így nem változtat a csoki ízén.

Jó étvágyat!


Recept a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!
Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu

Ajánlott Termékeink

Bezár
0 Ft / kg
7600Ft
7600 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +
Bezár
0 Ft / kg
10800Ft
10800 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +