FB pixel
Kategóriák

Házi pisztácia krém

Elkészítési idő: 30 perc  
Nehézségi szint: Könnyű  

Elkészítés:

  1. A pisztáciát sütőben, alacsony fokozaton pirítsd meg. Egy textilben - amennyire tudod - dörzsöld le a héját, majd tedd át nagy teljesítményű aprítóba. Néhány perc alatt daráld krémesre, közben többször állítsd le a gépet, és szedd le az aprító falára tapadt magokat, hogy finom krémes legyen a végeredmény.
  2. Ízlés szerint ízesítheted sóval.

Jó étvágyat!


Recept a Magosboltból - szívvel és szenvedéllyel!
Fotó és recept: Romics Bea / szotyicreations.hu

Hozzávalók

Ajánlott Termékeink

Bezár
0 Ft / kg
16800Ft
16800 Ft/kg
 
kg
- +
dkg
- +