- Termékek
- DÍSZDOBOZOK
- Aszalt gyümölcsök
- Olajos magvak
- Száraz áruk
- Tészták
- Olajok
- Italok
Trópusi "sangria"
Elkészítési idő: 5 perc
Hűtési idő: 1 óra
Hozzávalók 4 személynek:
- 500 ml szűrt narancslé
- 500 ml ananászlé
- 300 ml szénsavas ásványvíz
- 2-3 evőkanál citromlé (vagy 1 kisebb citrom leve)
- 2 marék mentalevél
- kb. 3 szelet ananász felkockázva
- 1 narancs felszeletelve
- jég
Elkészítés:
A hozzávalókat - a jég kivételével - elkeverjük, és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. Jéggel, és akár egy löttyintésnyi kókuszlikőrrel, vagy fehér rummal fogyasztjuk.
Egészségedre!
Recept és fotó: Romics Bea / szotyicreations.hu