Mogyoróvajas jeges latte


Elkészítési idő: 5 perc

Hozzávalók 1 személyre:

  • dupla espresso
  • 1-2 teáskanál krémes földimogyoróvaj
  • zsíros tej (ízlés szerinti mennyiség)
  • jég
  • édesítő - opcionális

Elkészítés:

  1. Főzz egy dupla kávét.
  2. A mogyoróvajat keverd el a még meleg kávéval, amíg fel nem oldódik (ha szoktad, édesítsd is). Adj hozzá néhány jégkockát, és öntsd fel tejjel. Fogyaszd azonnal!

Egészségedre!

Recept és fotó: Romics Bea / szotyicreations.hu

Copyright 2022 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez