Fetás görögdinnye saláta fenyőmaggal


                                              

Elkészítési idő: 10 perc

 

Hozzávalók 1 főre:

  • 20 dkg görögdinnye
  • 10 dkg feta sajt
  • fél fej lilahagyma (elhagyható)
  • ízlés szerint rukkola
  • citromlé vagy pár csepp friss lime, vagy citrom leve
  • ízlés szerint fenyőmag

 

Elkészítés:

  1. A kimagozott dinnyét, és a fetát vágd kockára, a lilahagymát pedig vékony csíkokra.
  2. Forgasd össze a rukkolával együtt, és csepegtess rá ízlés szerint pár csepp citrom vagy lime-lét.
  3. Végül szórd meg fenyőmaggal (piríthatod is, úgy karakteresebb lesz az íze), és fogyaszd azonnal.

 

Jó étvágyat!

 

Recept és fotó: Romics Bea / szotyicreations.hu

Copyright 2023 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez