FB pixel
Kategóriák
Mix válogatás (sok szeretettel) 600 g

Mix válogatás (sok szeretettel) 600 g

db
- +
6980Ft / db
Egységár: 11635 Ft / kg
Kosárba teszem!
0 Ft / db
6980Ft
helyszíni átvétel: 2024-03-30, szombat, 12 órától
várható kiszállítás: 2024-04-03, szerda
Mix válogatásunkban fergeteges ízek találkoznak… még fergetegesebb ízekkel 🙂 Mellette pedig rengeteg ínycsiklandó illat és izgalmas textúra rejtőzik ebben a díszdobozban. Bátran állíthatjuk, hogy Mix összeállításunk igazán változatosra sikerült - ez is volt a cél 🙂 -, így garantáltan elnyeri a tetszését bárkinek, akit megajándékozol vele.

Termék leírása

Sós pörkölt magvak, aszalt gyümölcsök és csokis drazsék versengenek egymással, hogy melyik a finomabb, de persze nem lehet őket versenyeztetni. És nem is kell, hiszen teljesen különbözőek. Abban viszont nagyon is egyformák, hogy mind isteni finomak! 😋

Mit találsz ebben a díszdobozban? Frissen pörkölt magvakból kevert sós magmixet, aztán ott van gyerekkorunk kedvence, a diákcsemege, pontosabban annak egy továbbgondolt - nem kicsit felturbózott - változata, a sort pedig a bohém és igazán sokszínű tarkabarka csokidrazsémix zárja. Az ízélmény garantált!

Ha egymással nem is versenyeztetjük meg a válogatásban lévő termékeket, te biztosan jó eredményt fogsz elérni: akinek ezt a díszdobozt adod ajándékba, nála nyert ügyed lesz. 🙂

Miért adj díszdobozos mix válogatást ajándékba?

  • A díszdobozba csomagolt Mix válogatás szép és ízekben gazdag ajándék, amivel örömet szerezhetsz.
  • Minden egyes falat egyedi és felejthetetlen meglepetést rejt.
  • Az ínycsiklandóan finom válogatás magában hordozza a magvak és az aszalt gyümölcsök minden pozitív élettani hatását.

Mitől különlegesek a Magosbolt díszdobozos ajándékai?

Örök dilemma, hogy mivel lepjük meg egy ünnep alkalmával a szeretteinket, amivel a legnagyobb örömet szerezhetjük, aminek tényleg igazán örül majd aki kapja, hiszen az ajándékozásnak ez a lényege.

Mindig is szerettük volna a legjobb és legnépszerűbb termékeinket valami méltó, ünnepi csomagolásban is megjeleníteni, és hosszas ötletelés során így születtek meg a díszdobozos termékeink. Ezek az ünneplőbe öltöztetett válogatott finomságok minden alkalomra tökéletesen passzolnak. (A Magosboltban még számtalan más olyan terméket találhatsz, ami tökéletes ajándékozásra, és ha szeretnéd, mindig kérheted tőlünk díszcsomagolásban is, és mi szívesen becsomagoljuk.) Ajándékozhatod kicsiknek-nagyoknak, családtagoknak, barátoknak, esetleg munkatársaknak, a siker biztosan nem marad el.

A díszdobozban rejlő termékeket a Magosboltban alapvetően kimérve is értékesítjük, így mindig rendelkezésünkre állnak, és frissen csomagoljuk össze a kiválasztott összeállítást. A termékek minőségére is mindig nagyon figyelünk, ezért tudjuk garantálni a díszdobozban rejlő termékek jó minőséget, így garantáltan friss és ízletes finomságokat adhatsz ajándékba.

Termék összetevők:

Sós pörkölt magmix (200 g)
Extra diákcsemege (200 g)
Tarkabarka csokisdrazsé mix (200 g)

(a termékek összetevői, tápértékei és származási helyei a termék linkre kattintva érhetőek el)

A teljes "Sok szeretettel" díszdobozos kínálat ITT érhető el.

Nagyobb rendelés esetén előrendelés szükséges!

Ajánlott Termékeink

Bezár
0 Ft / db
3980Ft
Bezár
0 Ft / db
4480Ft
Bezár
0 Ft / db
3680Ft
3680 Ft/db
Egységár: 14720 Ft/kg
db
- +
Bezár
0 Ft / db
6800Ft
6800 Ft/db
Egységár: 11335 Ft/kg
db
- +