Kiszállítások és csomagátvételek időpontjainak alakulása az ünnepek előtt, közötte, és utána!


 

 

 


 A webshop működése az ünnepek alatt!


 

FUTÁROS KISZÁLLÍTÁS esetén az ünnepek előtt, közötte, és utána a következőképpen alakulnak a kézbesítések:

 

AMIT MI AJÁNLUNK

- Szerintünk teljes biztonsággal a december 16-án (csütörtökön) 15 óráig leadott rendelésed kaphatod biztosan kézbe karácsony előtt a futárszolgálattól. December 17-én (pénteken) átadjuk a csomagod futárszolgálatnak, így az első kézbesítési nap: december 20. (hétfő) Sajnos előfordulhatnak csúszások, de karácsonyig még van 3 kézbesítési nap. (december 21, kedd, december 22, szerda, december 23, csütörtök). Tehát a kijelölt kézbesítési napod után még mindig marad 3 nap, amikor megkaphatod a csomagod. (december 24-én, pénteken már nincs kézbesítés) Tavaly váltottunk a GLS-re annak reményében, hogy ők a legjobbak kishazánkban, és eddig nem csalódtunk bennük! Úgyhogy rendelj bátran, biztosan megkapod időben!

 

- A hivatalos utolsó karácsony előtti kézbesítési nap, a december 23. (csütörtök). Ehhez december 21-én (kedden) 15 óráig kell leadnod a rendelésed, 22-én, (szerdán) adjuk át a csomagod a futárszolgálatnak, és december 23-án (csütörtökön) kerül kézbesítésre.

 

Kérjük, hogy a csúszásokkal számoljatok! Az ünnepek miatt, (és a Covid helyzet miatt megváltozott vásárlói szokások miatt) nagyon sok a futáros kiszállítás, sajnos benne van a pakliban az is, hogy a futárok a sok csomag miatt a jelzett kiszállítási napon már nem érnek oda az utolsó címekre.

 


HA BIZTONSÁGGAL SZERETNÉD MEGKAPNI A CSOMAGOD, AKKOR NE HAGYD AZ UTOLSÓ PILLANATRA A RENDELÉST!


 

- A december 22-én (szerdán) 15 óráig leadott rendelésed december 23-án (csütörtökön) még felveszi a futárszolgálat, de azt már csak dec. 27-én (hétfőn) kézbesíti.

- A december 23-án (csütörtökön) 15 óráig leadott rendeléseket december 27-én (hétfőn, a Karácsonyi ünnepek utáni első munkanapon) veszi fel a futárszolgálat, és december 28-án (kedden) kézbesíti.

- A december 23-án (csütörtökön) 15 óra után után leadott rendeléseket legkorábban december 27-én (hétfőn, a Karácsonyi ünnepek utáni első munkanapon) dolgozzuk fel, december 28-án (kedden) adjuk át a futárszolgálatnak, és december 29-én (szerdán) kerül átadásra.

 


Tehát ebben az évben december 27, hétfő 15 óráig Tudsz még úgy rendelni, hogy a menetrend szerinti szállítás szerint Szilveszter előtt biztonsággal megkapd a csomagod!

Ha december 29-én, szerdán nem kapnád meg a csomagod, december 30-án, csütörtökön, még szállít a Gls, másnap is mindig (újra)viszik az előző napi csomagokat, így jó eséllyel megkapod szilveszterre.


 

A december 28 (kedd) 15 óráig leadott rendelések még december 29-én (szerdán) átadásra kerülnek a futárszolgálatnál, és december 30-án, (csütörtökön), még kézbesítik is azt.
Ha 30-án bármi miatt nem sikerülne a csomag kézbesítés, akkor a legközelebbi kiszállítási nap 2022. január 3, (hétfő, az újév utáni első munkanap) lesz

A december 29-én (szerda), 15 óráig leadott rendelésed december 30-án (szerda) még felveszi a futárszolgálat, de azt már csak január 3-án (hétfő) kézbesíti.

A december 30-án (csütörtökön), 15 óráig leadott rendeléseket legkorábban január 3-án (hétfőn) adjuk át a futárszolgálatnak, és január 4-én (kedden) kerülnek kézbesítésre.

A december 30 (csütörtök) 15 óra után beérkező rendeléseket legkorábban január 3-án (hétfőn, az újévi ünnep utáni első munkanapon) dolgozzuk fel, január 4-én (kedden) adjuk át a futárszolgálatnak, és ez  január 5-én (szerdán) kerül átadásra.

Utána már helyreáll a megszokott rend :-)


 

A HELYSZÍNI, SZEMÉLYES ÁTVÉTELŰ CSOMAGOKNÁL jóval egyszerűbb a helyzet: az adott napon (dátumon), az éjfél előtt beérkezett rendelések mindig átvehetőek a következő munkanapon. (Tehát az esetlegesen éjfél után leadott rendeléseket a dátum szerinti következő munkanapra készítjük össze átvételre.)

 

 


A HELYSZÍNI ÜZLET TELJES NYITÁSRENDJE AZ ÜNNEPEK ALATT


 

 

 

Az üzlet a következő napokon van zárva:

- minden vasárnap zárva vagyunk (nincs nyitva a Csarnok)

Továbbá zárva vagyunk:

- december 25 - szombaton

- január 1 - szombaton

 

Rövid nyitvatartásos napok:

- december 24 (Szent eset napja)- péntek: 6:30-tól - 13:00-ig

- december 31 (Szilveszter napja) - péntek: 6:30-tól - 13:00-ig

 


FONTOS MÉG! - hogy a rendeléseket a rendszer bármikor, 0-24h-ban fogadja, az ünnepi munkarendünk csak azok feldolgozását érinti.


 

AZ ÜZLET TELJES ÜNNEPI NYITVATARTÁSA:
Menetrend szerinti nyitvatartás: december 18. - szombatig 

- december 19. - vasárnap: Zárva

- december 20. - hétfő: 6.30-tól - 17-ig

- december 21. - kedd: 6.30-tól - 18-ig

- december 22. - szerda: 6.30-tól - 18-ig

- december 23. - csütörtök: 6.30-tól - 18-ig

- december 24. - péntek: 6.30-tól - 13-ig

- december 25. - szombat: ZÁRVA

- december 26. - vasárnap: ZÁRVA

- december 27. - hétfő: 6.30-tól - 17-ig

- december 28. - kedd: 6.30-tól - 18-ig

- december 29. - szerda: 6.30-tól - 18-ig

- december 30. - csütörtök: 6.30-tól - 18-ig

- december 31. - péntek: 6.30-tól - 13-ig

- január 1. - szombat: ZÁRVA

- január 2. - vasárnap: ZÁRVA

- január 3 - hétfőtől, visszaáll a menetrendszeri nyitvatartás.


Ha bármilyen kérdésed lenne a témával kapcsolatban, keress bátran bármelyik elérhetőségünkön!

Áldott karácsonyi ünnepeket, sikerekben és egészségben gazdag, boldog új évet kíván Mindenkinek a Magosbolt Csapat!

 

Copyright 2022 GÁPA Kft. - Minden jog fenntartva
Áraink az áfát tartalmazzák!

Az Aszaltgyümölcsök és Olajosmagvak ABC (magosbolt.hu) weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért oldalunk a felelősséget nem vállalja, olvasásuk nem pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést, ezért ajánljuk hogy problémáival forduljon szakorvoshoz!

Az adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozatok számai: NAIH-91981/2016., NAIH-108643/2016.
Tovább a megrendeléshez