FB pixel
Kategóriák

Megújultunk

Sziasztok, Gábor József vagyok, a Magosbolt tulajdonosa és megálmodója.

Szeretném bemutatni a megújult webshopunkat, amelynek elindulása egy komoly szintlépés számunkra – reméljük, nektek is tetszeni fog :). 

Kik is vagyunk?

Hadd kezdjem a történetet az elejéről, és hadd meséljek pár szót a Magosboltról és mindarról, ami eddig elhozott minket. 

Nem rajongtam mindig a magvakért vagy az aszalt gyümölcsökért, de sok évvel ezelőtt szembe jött velem egy állás, ahol megismertem a témát, ami rövid időn belül teljesen magával is ragadott. Szerettem csinálni alkalmazottként is, de hamar rájöttem, hogy a lelkesedésem csak egy vállalkozásban teljesedhet ki.

Innentől minden gyorsan történt.

A feleségem is támogatott az ötletben, így közösen elkezdünk keresni egy helyet a saját üzletünk számára. A Fővám téri csarnokban találtunk egy olyan kiadó kisboltot, amilyenre vágytunk. Itt először egyedül, majd ketten vittük a boltot. Négy év után jöttek az első kollégák, két év múlva már + 5 fős csapattal dolgoztunk. 

Közben elkezdtük fejlesztgetni a webshopot, így az online értékesítéssel együtt hamar kinőttük a kisboltot. 2019-ben sikerült átvennünk a mellettünk lévő nagyobb üzletet, és összenyitottuk a kisbolttal. Innentől egy jóval nagyobb bolttal, és már + 10 fős csapattal hasítottunk tovább. 

Pontosabban hasítottunk volna... Sajnos az utóbbi idők válságos helyzete minket is megfogott és megviselt… Bár stabilan tartottuk magunkat, a növekedés csak a bolt méretében volt mérhető…

De most itt vagyunk, egy szép nagy üzlettel, és egy megújult webshoppal, valamint egy szuper Magosboltos csapattal! Lelkesen, tele tervekkel!!! 

Folyamatos fejlődés és új célok - ez az életünk!

Első ilyen komolyabb tervünk megvalósulásaként fogadjátok szeretettel megújult webshopunkat! :)

A webshop megújulásával is azt szeretnénk közvetíteni, hogy továbbra is a fejlődés a célunk! Ahogy majd láthatjátok, az új webáruház stílusa sokkal modernebb lett, hogy méltóképpen tükrözze a Magosbolt értékeit, célkitűzéseit, valamint azt, hogy mindig mindenben a minőségre törekszünk, legyen az termék vagy szolgáltatás. A webshop megújulásának célja az volt, hogy a vásárlóink számára könnyebb, gyorsabb és élvezetesebb legyen a weboldal használata, a termékek böngészése, rendelése és természetesen a velünk való kapcsolattartás. 

Az új stíluson túl sok egyéb változást is fogtok még tapasztalni a webáruházban. A legtöbb dolog egyszerűbb és praktikusabb lett, minden gördülékenyen használható. A régi weboldalt sok éven keresztül építgettük, az újnál pedig első körben azt tűztük ki célul, hogy itt is minden meglegyen, ami ott jó volt és működött. Most, hogy elindult az új verzió már ezt fogjuk tovább építeni, jöhetnek majd észrevételek és ötletek is :) (erről lejjebb írunk bővebben)

Nem állunk le, sok tervünk van még, ezekre számíthattok a közeli vagy távoli jövőben a Magosbolttól:

  1. Szeretnénk leváltani a mostani hagyományos zacskóinkat, lebomló zacskókra, ezáltal pedig környezetkímélőbbé tenni a csomagolásunkat. Mivel azonban sehol sem beszerezhetőek - előre legyártva - olyan lebomló zacskók, amilyeneket mi szeretnénk, ezért igyekszünk felkutatni egy gyártót, aki gyárt nekünk méretre és vastagságra is olyan lebomló csomagolóanyagot, amibe praktikusan, de biztonságosan csomagolhatjuk majd bele a kimért termékeinket (főleg a futáros kiszállításhoz). Addig is, a boltban jelenleg is tudunk környezettudatosan, csomagolásmentesen kiszolgálni, lehet jönni hozzánk az üzletbe saját hozott edényekkel, zsákokkal, zacskókkal, bármibe szívesen mérünk.
  2. További fejlesztésként bővíteni szeretnénk azt a kört, amelyen belül a saját, már bevált biciklis futáraink kiszállítják a megrendelt termékeket. Jelenleg ez a szolgáltatás csak a csarnok környékére korlátozódik, de a jövőben növelni fogjuk ezt a területet, amely azért előnyös, mert nem csupán gyorsabb és kedvezőbb áron tudunk így házhoz szállítani, de ezáltal kicsit a környezetet is kímélhetjük. 
  3. Terveink között szerepel még, hogy beépítsük az új webáruházba az azonnali átutalásos fizetés lehetőséget, ezzel támogatva a “nem készpénzes” fizetést, valamint segítve azokat, akik nem kedvelik az online bankkártyás fizetést sem.

Ezeken felül természetesen még sok mindent szeretnénk, sok mindent tervezünk - remélhetőleg számos újdonsággal fogtok találkozni nálunk a közeli vagy távoli jövőben. Hiszen nekünk, a Magosboltnál, mindig kellenek új célok, amikért tudunk lelkesedni, ez visz minket előre. Minden nap igyekszünk kicsivel jobbak és jobbak lenni, ahogy haladunk a céljaink felé – ezt reméljük, ti is érezni fogjátok :) 

Fontos a véleményetek!

Kérés hozzátok, akik ezt a cikket olvassátok :)

Kérjük, hogy segítsétek a munkánkat azzal, hogy megírjátok a tapasztalataitokat, észrevételeiteket nekünk az új webáruház használatával kapcsolatban. Legyen az hiba, módosítási-, vagy esetleg egy új funkció javaslat. Igyekszünk majd ezekre figyelni, és minden jelzést továbbítunk a webshopot fejlesztő kollégáknak. 

Fontos lenne, hogy az észrevételeket a gapakft@gmail.com e-mail címre küldjétek, hogy egyből tudjuk azt továbbítani a fejlesztőknek. Válaszolni fogunk minden e-mailre, és előre is köszönjük, ha ebben segítetek! :) 

Köszönjük, hogy itt vagytok velünk!

Végezetül, köszönjük szépen minden kedves vásárlónknak az eddigi hűséget, és ezúttal is üdvözöljük leendő új vásárlóinkat. Reméljük, hogy tetszeni fog megújult webshopunk, fogadjátok szeretettel. :)

AKCIÓ a megújulás örömére!

Szeretnénk nektek kedveskedni ebből az alkalomból egy akciós csomaggal, a részleteket itt találjátok:  10 nap, 10 termék, 10% kedvezmény

Ha eddig még nem csatlakoztatok volna a Fb vagy az Insta oldalainkhoz, tegyétek meg itt: Magosbolt Facebook oldala és itt : Magosbolt az Instagramon 

Ha kérdésetek van, keressetek minket bátran a Kapcsolat oldalunkon lévő elérhetőségeink bármelyikén.

Külön öröm számunkra, hogy egy párszor a média is érdeklődést mutatott irántunk, így több műsorban és interjúban is találkozhatsz velünk - ezeket a Rólunk / Médiamegjelenéseink menüpont alatt találod. 

A termékeinken kívül számos érdekes és hasznos tartalmat is találhattok nálunk a „Blog” menüpont alatt. Itt általunk írt blogcikkeket olvashattok, amelyekben a termékeink felhasználásra vonatkozó információk mellett edukatív bejegyzések is várnak titeket, sőt egy gasztroblogger hölggyel való együttműködésünknek köszönhetően szuper jó receptekkel is segítünk abban, miképp készítsetek egészséges és finom ételeket a termékeink felhasználásával - akár a hétköznapi, akár az ünnepi asztalra. 

Szeretném megköszönni, hogy elolvastátok ezt a bejegyzést, hogy itt vagytok, hogy követtek minket. Vagy ha épp most fogtok csatlakozni hozzánk :) Köszönjük, ha megtiszteltek a bizalmatokkal és vásároltok tőlünk, igyekszünk meghálálni mindig!

 

Üdvözlettel:

Gábor József (ügyvezető, tulajdonos)

és a Magosbolt lelkes csapata!