FB pixel
Kategóriák

Legfinomabb gyümölcskenyér receptek Karácsonyra

Megsütnéd életed legfinomabb gyümölcskenyerét?

Használd hozzá a legfinomabb magosboltos alapanyagokat! Mindent megtalálsz nálunk, ami kell hozzá! És szuper recepteket is mutatunk neked!

Te tudod mitől lesz igazán izgalmas egy karácsonyi gyümölcskenyér? Hogy mi a titok?

Nagyon egyszerű.

A titok az, hogy minden egyes falata úgy tökéletes, hogy közben mindegyik egy kicsit mégis más! Minden falatban vár rád valamilyen gyümölcsös-magvas íz-meglepetés.

karácsonyi gyümölcskenyér receptek

 És hogyan tudod ezt tökéletesen összehozni?

Egyrészt jól összeillő alapanyagokból, hogy jó legyen az ízharmónia. Itt hagyatkozhatsz a receptekre is, de ez a sütemény azért is klassz, mert bármilyen mag-gyümölcs kombináció nyerő lehet, amit te szeretsz, vagy jónak gondolsz.

Másrészt fontos az is, hogy gazdagon kerüljön bele minden, de mégis pont jó mennyiségben ahhoz, hogy ne essen szét az alkotásod.

 

Termékajánló

Amikor a dió, a mandula vagy a pisztácia íze keveredik a kandírozott citrus héjjal, vagy egy-egy pikáns aszalt gyümölcs zamata találkozik a magvak kellemes ízvilágával, akkor létrejön az igazi gyümölcskenyér ízkavalkád. A jó gyümölcskenyér maga a karácsony ajándéka, és az ünnepekor megérdemled belőle a legfinomabb verziót.

Alapanyagok tekintetében nem is jöhettél volna jobb helyre, hiszen a "legmagosboltosabb” sütemény talán pont a gyümölcskenyér! Nálunk mindenféle aszalt gyümölcsöt és olajos magvat (és mindenféle más hozzávalót is) megtalálsz hozzá.

Ráadásul mindezt kedvező kiszerelésben - kimérve kérheted, és akár kényelmesen, otthonról is össze tudod őket válogatni és egy gombnyomással megrendelheted a webshopunkból.

 

Natúr aszalt gyümölcsök

A legjobb natúr (cukor hozzáadása nélkül) aszalt gyümölcsök azok, amivel “természetesen” és sikeresen megbolondíthatod a gyümölcskenyered.

Tovább az aszalt gyümölcsökre >>>

 

Kandírozott gyümölcsök

Gyönyörű színes és karácsonyi hangulatú gyümölcskenyereket varázsolhatsz velük. És ha még a tetejére is teszel belőlük, némelyik változat igazi “csúcsdíszként” működik.

Tovább a kandírozott gyümölcsökre >>> 

 

Natúr magvak

Nincs gyümölcskenyér magvak nélkül. Ízviláguk izgalmasan összepasszol az aszalt gyümölcsök zamatával, és tőlük lesz kellemesen ropogós ez a klassz sütemény.

Tovább a natúr magvakra >>>

 

Natúr darált magvak

Dobd be titkos összetevőt! Egyszerűen csak belekevered a lisztbe, és ezzel olyan csavart teszel a gyümölcskenyérbe, hogy leesik az álla mindenkinek, aki megkóstolja 🙂. Hogy elmondod a titkot, vagy nem, az a te döntésed 😉.

Tovább a natúr darált magvakra >>>

 

A 6 legfinomabb gyümölcskenyér receptünk!

Kapcsold be a sütőt, kösd fel a kötényt, hadd szóljon a Jingle Bells miközben megsütöd életed legjobb gyümölcskenyerét! Képzeld el, ahogy a sütő melegétől áramlik a gyümölcsös, fűszeres illat, ami azonnal ünnepi hangulatot teremt. Készülj fel a karácsonyi időszakra ezekkel a különleges receptekkel, amely garantáltan elvarázsolja a családodat és a barátaidat.

recept

Mézes, sárgarépás gyümölcskenyér

A sárgarépától istenien szaftos a tésztája, benne sok aszalt gyümölcs, méz, kókuszvirágcukor, belga csoki, fahéj… Sárgarépa rajongóknak Nr.1. 😊

recept >>>

recept

Rénszarvasos karácsonyi torta

Mesébe illő kézzel készült szarvasokkal, marcipánnal, és sok színes és izgalmas kandírozott és aszalt gyümölccsel! Meg opcionálisan egy kis brandy-vel 😉

recept >>>

 

recept

Csokis - magos panettone

Ezek a mini csokis-magos kalácskák isteni finomak, és egy csini szalaggal átkötve tökéletesek ajándékba is… már ha marad belőlük...

recept >>>

 

recept

Karácsonyi gyümölcsös kuglóf naranccsal és fehércsoki mázzal

Ebbe kuglófban jelentős mennyiségű aszalt gyümölcs került, megspékelve némi dióval, hogy néhány roppanós falat is legyen minden szeletben. Gyorsan elkészíthető, az ízélmény garantált!

recept >>>

recept

Stollen - karácsonyi marcipános és aszalt gyümölcsös kalács recept

Lágy tészta, benne marcipán, zamatos aszalt gyümölcsök, fahéj, mézeskalács fűszerkeverék. A tetején pedig finomra pirult mandulaforgács. Érzed az illatát? Maga a Karácsony!

recept >>>

recept

Birsalmasajtos püspökkenyér

Egy hagyományos, nagyi receptje alapján készült püspökkenyér. Nagy, ropogós diódarabokkal, lágy birsalmasajttal, és egy-egy meglepetés falat csokival!

recept >>>

---

Ne feledd, hogy a siker titka a minőségi alapanyagokban is rejlik, amiket nálunk, a Magosboltban megtalálsz. Legyen szó natúr aszalt gyümölcsökről, kandírozott finomságokról vagy ropogós magvakról, és sok minden másról is, nálunk mindent megtalálsz ami egy igazán különleges gyümölcskenyérhez szükséges.

Kellemes ünnepeket és boldog sütögetést kívánunk!