FB pixel
Kategóriák

A fagyi mindig finom, de nyáron a legjobb!

4+1 házi fagyi recept, aminek tuti helyet fogsz csinálni a fagyasztódban!

Keverd, fagyaszd, kanalazd – így lesz saját fagyizód otthon!

A nyár egyik legnagyobb ajándéka a fagyi – készítsd magadnak teljesen személyre szabott házi verziót! A saját kezűleg készített fagyi legnagyobb előnye, hogy te döntöd el, milyen alapanyagok és milyen ízek kerülnek bele, így biztos lehetsz abban is, hogy mesterséges adalékoktól mentes lesz. Sőt, akár cukor- vagy laktózmentes típust is könnyedén készíthetsz. Ráadásul nem kell hozzá bonyolult technika – csak néhány jó minőségű alapanyag, egy kis lelkesedés, és persze néhány tuti recept. Utóbbiakat már mutatjuk is!

Induljon a házifagyi készítés! 

Csinálj helyet a mélyhűtődben, mert összegyűjtöttünk neked 4+1 zseniálisan finom fagylaltreceptet, csupa olyat, aminek muszáj helyet találnod a fagyasztóban! 

És hidd el, ha ezeket a házi fagyikat megkóstolod, mindig ilyet szeretnél majd! 😉

Házi pisztácia fagyi

Az igazi házifagyi leginkább abban különbözik a bolti változattól, hogy szóba sem jöhetnek a térfogatnövelők, a színezékek és az aromák, csak természetes és tiszta alapanyagokból dolgozunk! Ez különösen igaz ez a pisztáciafagyira - ebben a receptben még a sűrített tej is házilag készül. Készítsd el, és tapasztald meg, hogy milyen óriási különbség van a „pisztácia ízű” és az igazi pisztáciafagylalt között!

Házi pisztácia fagyi
Trópusi mangós banán fagyi

Trópusi mangós banán fagyi

Mintha csak egy napsütötte, távoli szigeten kóstolgatnád a kissé lehűtött, tökéletesen érett, édes, szaftos mangókat, banánokat – ez a fagyi pontosan ezt az élményt hozza el neked. Lágyan krémes, kellemesen hűvös, frissítő kényeztetés a forróságban. Elkészítése egyszerű, a hozzávalók száma pedig pont olyan szerény, mint maga a recept: természetes, tiszta élvezet. Kóstold meg, és utazz el a trópusokra pár falat erejéig!

Csokifagyi kandírozott naranccsal és pirított törökmogyoróval

Ebben a csokifagyiban a selymes, gazdag csokialapot kandírozott narancsdarabokkal bolondítjuk meg, amit a pirított mogyoró roppanós textúrája tesz teljessé. Az eredmény egy tökéletes csokifagyi, amelyet ha megkóstolsz, nemcsak hogy felfrissít, de teljesen rabul is ejt.

Csokifagyi kandírozott naranccsal és pirított törökmogyoróval
Kókuszos fagyi magvakkal

Kókuszos fagyi magvakkal

Ez a kókuszos fagyi a visszafogott elegancia tökéletes mintapéldája. Nem akar ledönteni a lábadról – csak finoman megsimogatja a lelked. Egy kis kókusz, egy marék pirított mag, egy csepp eperlekvár, és máris olyan, mint egy kellemes, hűs nyári piknik a fagyis kehelyben.

Mogyoróvajas jégkrém

A selymes mogyoróvaj mélyen belesimul a roppanós csoki ízébe és a törökmogyoró textúrájába. Ettől ez a jégkrém nem csupán ínycsiklandó élvezet lesz, hanem egy olyan igazán maradandó élmény, mint a kedvenc dalslágered: már pontosan tudod milyen, mégis újra és újra és újra szeretnéd! 😎

Mogyoróvajas jégkrém

Nem kell sem cukrásznak lenned, sem speciális eszközökkel rendelkezned ahhoz, hogy igazán finom fagylaltot készíts. Csak egy kis kalandvágy, néhány jó alapanyag, na meg pár klassz recept szükséges hozzá - és máris alkothatsz isteni és teljesen személyre szabott hűsítő finomságokat. A jó alapanyagokban számíthatsz ránk, a recepteket már meg is mutattuk… a kalandvágy pedig biztosan ott rejtőzik benned is. Jól gondoljuk? 🙂